Som Forret: 6
personer. Som Aftensmad Hovedret: 4 personer.
Arbejdstid: 35 min.
Kogetid, karrysauce: 5 min. Fiskefars skal hvile: 30 min. Middelsvær at lave.
Mellem pris. Fryse-egnet.
# Ingredienser
til Fiskeboller i karrysauce:
1 portion
fiskeboller
1 løg
20 g smør
20 g hvedemel (2
spsk)
200 g rejer
100 g grønne ærter
2 tsk karry
5 dl fiskebouillon
salt og peber
*
Sådan laves Fiskeboller
i karrysauce:
1. Tilbered
fiskefarsen (se Fiskeboller) og lad den hvile ca 30 min. køligt
og tildækket.
Karrysauce:
2. Pil løget og hak
det fint.
3. Smelt fedtstoffet
i en gryde og svits karryen heri, så frigøres smagen bedst.
Damp løgene i
karrysmørret, til de er klare.
4. Drys melet i
under omrøring, rør det glat og tilsæt bouillonen lidt efter lidt.
Rør stadig, så
saucen forbliver glat, og lad den koge 5 min. for svag varme.
5. Kom rejer og ærter i og varm kort op.
Smag saucen til
med salt og peber.
Fiskeboller:
6. Kog
fiskebollerne. (Se Fiskeboller).
7. Hæld de varme
fiskeboller i et halvdybt fad og hæld karrysaucen over.
Server straks med løse
ris til.
Tips: Hvis du selv fileterer fisken, kan
bouillonen koges på skrog og hoveder.
Se Fiskebouillon.
Rejer og grønne
ærter kan tilsættes saucen.
Kan fryses.
Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se flere
opskrifter med Fiskeboller
Se flere
opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------