Her er det billigt,
magert, nemt og lækkert. Hvad mere kan man forlange? Nemt at forberede og så
lige til at varme, når det er spisetid. Lyder det ikke godt?
Tid: 1 time og 15 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1,6 kg flæskeben
2 spsk olie
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
3 dl rødvin
1 dl vand
2-3 gulerødder
1-2 rødløg
200 g rodselleri
1 kvist rosmarin
2-3 fed hvidløg
* Fremgangsmåde
1. Få slagteren til
at hugge benene i portionsstykker.
2. Varm olien i en
stegegryde.
Brun benene i olien. Drys med salt og sort peber.
Hæld hvidvin og vand
på og lad det koge 30 min
3. Skræl gulerødder,
løg og selleri.
Skær gulerødderne i
tykke skiver, løgene i både og sellerien i tern.
4. Læg løg,
rodfrugter, rosmarin og pillede hvidløgsfed i gryden.
Lad det koge
yderligere 30 min
5. Server lige fra
gryden med groft landbrød og kartofler.
Tips: Tilbered gerne retten et par dage i forvejen.
Den kan stå i
køleskabet og trække, så al den gode smag fra kød, ben, grønsager og
krydderier
rigtig kommer frem.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------