En frisk, lidt krydret ret, som passer fint på en buffet eller som tilbehør til en kødret.
Tid: ca 30 min,
heraf 10 min i ovnen. 8 stk.
# Ingredienser
8 store friske
champignon
1-2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 bdt. persille
½ potte basilikum
1 æg
2 spsk cremefraiche
¼ tsk peber
½z tsk salt
1 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Skyl
champignonerne.
Bræk hattene af og
stil dem i et lille ovnfast fad.
2. Pil løg og
hvidløg. Hak løg, champignonstilke, persille og basilikum.
Det hele kan hakkes
på en gang i foodprocessoren.
Pres hvidløget i.
3. Pisk æg og cremefraiche
sammen. Smag til med peber og salt.
4. Kom de hakkede grønsager
i cremefraichemassen og rør det sammen.
5. Fyld massen i
champignonhattene og drys med reven ost. -
6. Gratiner
champignonerne i en 225 °C varm ovn ca 10 min.
7. Server
champignonerne med små cherrytomater.
Tips: Retten kan laves i mikroovnen.
Sæt fadet, som ikke
skal dækkes til, i ovnen ved 750W i 2-3 min.
Se alle de bedste opskrifter med champignon
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------