Farserede løg kan serveres som selvstændig ret eller som tilbehør til kød eller fjerkræ. Farserede løg med en god fars, rørt af æg er en gammel ret med adskillige år på bagen.
4 personer.
Tilberedning: 30 min. Kogetid: 10-15 min. Gratineringstid: 10-15 min. Ikke
fryseegnet
# Ingredienser
4 store løg
1-2 fed hvidløg
2 hårdkogte æg
2 spsk hvedemel
1-2 tsk sennep
salt, peber
3-4 spsk hakket
persille
rasp
olie
1 dl bouillon
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene og kog
dem knap møre i letsaltet vand 10-15 min.
Tag løgene op, skær et låg af og skrab forsigtigt »indmaden« ud med en ske.
2. Bland »indmaden«
med knust eller finthakket hvidløg, hakket hårdkogt æg og mel.
Krydr med sennep,
salt og peber og tilsæt hakket persille.
Hvis fyldet er for
tørt, kan det tilsættes lidt af kogevandet fra løgene.
3. Kom fyldet i de udhulede
løg og sæt dem i et smurt, ovnfast fad.
Drys med lidt rasp og olie. Hæld bouillon i fadet.
4. Gratiner retten
10-15 min. ved 225-250 °C eller sæt løgene under grillen nogle minutter.
Server løgene som en
selvstændig ret eller som tilbehør til kød eller fjerkræ.
Se alle de bedste opskrifter med Løg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------