En super nem og hurtig San Choy Bow opskrift, der indeholder
flanksteak og sprøde grønsager bragt sammen med en lækker dip serveret på
salatblade. Lav et let sundt måltid eller fuldend din middag med denne
farverige ret!
# Ingredienser
1-2 hoveder romainesalat
1 flanksteak på 800 g
1 agurk (eller avocado, søde pebre eller æbler)
Lidt salt
1 rød chili
Dip:
2 spsk chilisauce
1 tsk hakket frisk koriander
Lidt limesaft og revet skal
* Tilberedning
Dip: Alt blandes og sættes på køl.
Vask romainesalaten godt, og prøv at
få bladene så hele som muligt.
Grill flanksteaken i ca. 5 min på
hver side og krydr med salt og peber.
Vask agurken og skær den i lange,
tynde strimler.
Chilien flækkes, og kernerne skrabes
ud.
Det er nemmest at rense chili under
rindende vand.
Vær opmærksom på, det er i kernerne
og hinderne det meget stærke sidder.
Flanksteaken skæres i skiver, og
salaten lægges ud på et stort fad.
I hvert blad skal der lægges lidt
dressing, kød, agurk og evt koriander.
Spis straks.
Tips:
Skær alle kødets fibre over på tværs,
aldrig på langs, da det giver sejt kød.
Se alle de bedste opskrifter med flanksteak
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.