Vi har samlet vores bedste opskrifter til dig, der elsker at
kokkerere med æg. Festlige ser de ud - og så er de tilmed hurtige og nemme at
tilberede. Torta all’uova e cipolla
4 Personer
# Ingredienser
2 rødløg
1 spsk rød vineddike
1 dl rødvin
5 g salt
1 bdt. timian
5 g sukker
4 æg
100 g revet parmesan
smør til smøring
rasp til forme
* Tilberedning
Det ene rødløg
skæres i små stykker og koges med
vineddike, rødvin,
salt, timian og halvdelen af sukkeret.
Husk at gemme lidt
af ingredienserne til den sidste del af opskriften.
Lad det koge i en
halv time, til det bliver til en rødløgskompot.
3 æg og blommen fra
det 4. blandes med parmesan og rødløgskompotten,
men først når den er
kold.
Hviden fra det
sidste æg blendes stiv med en smule sukker og
vendes stille og
roligt i rødløgskompotten.
Smør en form eller
en kop, og hæld rasp i formen så det binder i smørret og
klæber sig til
siderne.
Hæld kompotten i
formene, og kom det i ovnen i 6 min ved 200 °C.
Skær det sidste
rødløg i små skiver og sauter skiverne i 2 min i vineddike,
Timian, lidt salt,
rødvin og resten af sukkeret.
Fordel
rødløgssalaten over tærten og pynt med lidt timian.
Se alle de bedste opskrifter med Madtærte
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.