Pasta og porrer gratineret med ost, er tilbehøret til
aftenens krebinetter. Vi har brugt blåskimmelost, men brug den ost du har i
køleskabet eller bedst kan lide.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 18 min. Fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen
# Ingredienser til Krebinetter med pastagratin:
Krebinetter:
250-300 g hakket kalve- eller svinekød
salt og peber
2 spsk hvedemel
1 æg
3 spsk rasp smør/olie
Gratin:
150 g kort pasta
2 porrer (fintsnittede)
1 dl mælk
50 g blåskimmelost, brie eller revet mozzarella
muskatnød
salt og peber
2 spsk parmesanost (revet) eller revet mozzarella
1 spsk rasp
*
Sådan laver du Krebinetter med pastagratin:
Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til
krebinetter.
Vend dem først i mel, så i sammenpisket æg og til sidst i
rasp.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Tilsæt porrerne de
sidste 4 min. af kogetiden.
Steg krebinetterne på en pande med smør og olie ca. 5 min.
på hver side.
Varm mælk og ost sammen i en gryde og vend de afdryppede
pasta/porrer i.
Smag til med revet muskatnød, salt og peber og fordel det i
et smurt, ovnfast fad.
Drys med revet parmesan blandet med rasp og gratiner under
grillen i ovnen i ca. 5 min.
Se Forskellen
på krebinetter og karbonader
Kilde: Hjemmets bedste MAD