Denne fine fiskeret
er tilberedt med ganske få ingredienser og en smule krydderi.
Dette er en fordel,
når det skal gå stærkt, og alligevel være lækkert.
Tid: 30-35 min,
heraf 20-25 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400-500 g
torskefilet
1 mellemstor porre
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
2 dl fløde
1 tsk estragon
1 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Optø fisken, hvis
den er frossen, nok til at du kan skære den i 2 cm tykke skiver.
Skær den gerne lidt
på skrå.
2. Skyl porren og
skær den i fine strimler. Læg den i et ovnfast fad.
Læg fiskeskiverne lidt taglagt ovenpå.
3. Drys med salt og
sort peber.
4. Bland fløden med
smuldret estragon. Hæld dette over fisken.
Drys osten på.
5. Stil fadet
nederst i en 225 °C varm ovn i 20-25 min.
6. Server
fiskeretten med kogte, pressede kartofler
samt grønsager og
evt. Brød.
Tips: Du kan også lægge fisken på et leje af
blandede grønsager,
fx wok- eller suppegrønsager.
Se alle de bedste opskrifter med Torsk eller
andre Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------