Få det bedste ud af alle tre farver peberfrugter. I denne
lækre peberfrugtsalat bruges grøn og rød, løg, salat, æg og marinerede sild...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min.
# Ingredienser
2 æg
3 tomater
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 hele sildefileter, af marinerede sild
1 løg
½ salathoved
½ citron
salt, peber fra
kværn
3 spsk olie
dild
* Fremgangsmåde
1. Kog æggene i 7
min.
2. Skyl tomaterne og
skær dem i skiver.
Rens peberfrugterne
og skær dem i strimler.
Pil løget, skær det
i skiver og del dem i ringe.
3. Skær
sildefileterne i mindre stykker.
Pil æggene og hak
dem groft.
4. Skyl
salatbladene, dup dem tørre i køkkenrulle og læg dem i en skål.
Bland tomater, grøn
peber, løgringe og sild.
Læg det over
salatbladene.
Rør en marinade af
citronsaft, salt, peber, olie og fintklippet dild.
Hæld den over
salaten, vend den forsigtigt.
Giv groft brød, flûtes
eller små lune boller til.
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER