En imponerende forret! Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende
opskrifter. De er bestemt værd at prøve
Forberedelsestid: 30 min. + 20 min hviletid. Tilberedningstid: 10 min. Kuverter: 8
# Ingredienser
1,2 dl yoghurt naturel
1,2 dl cremefraiche
2 spsk finthakket koriander
6 små agurker, skrællet og skåret i skiver
2 tsk salt
2 spsk revet frisk ingefær
2 spsk fransk dressing
3,7 dl olie til dybstegning
16 wontonsvøb
400 g røget laks
* Tilberedning
1. Hæld yoghurt, cremefraiche og koriander i en lille skål
og pisk med en gaffel og krydr evt med peber. Dæk skålen til og stil den
til side.
2. Bland de skiveskårne agurker og salt forsigtigt i en
lille skål.
Lad det hvile i 20 min og dryp dem af. Bland ingefær og
dressing i.
3. Opvarm olien i en lille gryde eller wok.
Dybsteg wontonsvøbene et ad gangen og hold dem forsigtigt
ned med en tang i omkring 30 sekunder, eller indtil de er let gyldne.
Dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
4. Portionsanret retten ved at anbringe svøbene oven på
hinanden med 1-2 stykker laks, noget agurk og et skvæt sauce imellem hver.
Server forretten straks.
Variation
Ørred er et lækkert alternativ til laks. Hvis man ikke kan
finde wontonsvøb, kan små indiske pappadums også bruges, selv om de er lidt
mere salte og lidt tørrere.
Prøv sammen med:
Hovedret: Rød karrygryde
Dessert: Ananas- og
kiwibombe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.