Peanutbutter cookies er crunchy med hele stykker peanuts og
mørk chokolade og smager himmelsk.
Denne opskrift på skønne hjemmelavede cookies er nem at lave.
Giver ca 24 småkager.
Tilberedningstid: 10 min.
# Ingredienser
225 g cremet eller
groft peanutsmør
190 g brunt sukker
1 stort æg
125 g mælkechokoladespåner
50 g hasselnødder, halverede
Stødt melis
* Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til
180 °C.
2. Bland peanutsmør,
brunt sukker og æg i en mellemstor skål med en røreske indtil det er godt
blandet.
Tilsæt
chokoladespåner og hasselnødder; bland det godt.
3. Rul en toppet
teskefuld af dejen i 4 cm bolde.
Læg boldene 5 cm fra
hinanden på en usmurt bageplade.
4. Dyp en
spisegaffel i stødt melis; tryk kryds og tværs mønster på hver bold, så de
bliver ca 1½ cm i tykkelse.
5. Bages i 12 min
eller indtil de er faste.
Lad småkagerne stå
på bagepladen i 2 min.
Fjern småkagerne med
en stegespade og læg dem på en metalrist; lad dem afkøle helt.
6. Opbevar dem i
lufttætte beholdere i stuetemperatur eller frys dem i op til 3 måneder.
Trin 3: Rul dejen i
4 cm bolde.
Trin 4: Tryk en
gaffel på boldene for at forme et kryds og tværs mønster.
Trin 5: Flyt
småkagerne til en metalrist.
Se alle de bedste opskrifter med Kager
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------