Alle typer kål passer godt til røget kød, og broccoli er bestemt ingen undtagelse. Her serverer vi den sammen med skinke i en fin senneps- og estragonfløde.
Tid: 20-25 min,
heraf 10-15 min. i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
500 g broccoli,
frossen eller frisk
150 g røget skinke i skiver
2 dl piskefløde
1 spsk fransk sennep
1 tsk estragon
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
* Fremgangsmåde
1. Kog eller damp broccolien:
hel 10 min, buketter 3 min eller efter pakkens anvisninger i letsaltet vand.
Lad den dryppe godt
af.
2. Pak
broccolibuketterne, en for en, i hver sin skinkeskive.
Læg rullerne i et smurt ovnfast fad.
3. Pisk fløden og
smag den til med sennep, estragon, salt og peber.
Fordel fløden over
skinkerullerne.
4. Gratiner rullerne
10-15 min i en 225 °C varm ovn.
Server dem som en
let frokostret eller til middag med brød og salat til.
Tips: I mikroovnen: Læg kålen i et fad og hæld ½ dl
letsaltet vand ved.
Dæk til og kog ved 750W ca 7 min.
Se alle de bedste opskrifter med Broccoli
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------