Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk
tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk
giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Kylling
med chorizo og peberfrugt
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus
stegetid
# Ingredienser
400 g kyllingefileter
100 g chorizo
3 peberfrugter
1 bundt thai-snittehvidløg, også kaldet thai-soi
1 økologisk appelsin
4 spsk olie
salt og peber
* Tilberedning
1. Kyllingefileterne og chorizoen skæres i små terninger.
Peberfrugterne skylles, halveres, udkernes og skæres i tynde
strimler.
2. Thai-snittehvidløgene skylles, rystes tørre og klippes i
små stykker med køkkensaksen.
3. Appelsinen skylles, tørres, og skallen rives.
Den ene halvdel af appelsinen presses.
4. I en skål blandes kyllingekødet med pølseterningerne,
peberfrugtstrimlerne, to tredjedele af de klippede thai-snittehvidløg,
appelsinskallen og saften samt 2 spsk olie.
5. Resten af olien varmes op på en pande, og kødblandingen
steges, lidt ad gangen, på alle sider i ca 7 minutter, indtil kødet er mørt.
6. Der krydres med salt og peber.
Server retten, drysset med resten af thai-snittehvidløgene.
Pr. portion ca 345 kcal/1449 kj. 31 g protein. 21 g fedt, 8
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------