Rødvin og sukker sammen med eddike og forskellige krydderier giver de marinerede sild smuk farve og dejlig smag. Kan absolut anbefales, men prøv selv
Tid: ca 30 min + 1-2
døgn til marinering. 4 pers.
# Ingredienser
1 glas marinerede
sild (4 fileter)
2 dl rødvin
1 dl eddike
1½ dl sukker
5-6 hele kryddernelliker
2 laurbærblade
1 tsk allehånde
1 tsk sennepskorn
1-2 løg
* Fremgangsmåde
1. Skyl sildene i koldt
vand. Lad dem dryppe af.
2. Skær sildefileterne
i skrå 3-4 cm brede stykker.
Læg dem i et halvdybt
fad.
3. Bland rødvin, eddike,
sukker og alle krydderierne i en gryde.
Giv lagen et opkog og lad den køle af.
4. Pil løgene og skær
dem i skiver.
Læg dem som løgringe
over sildene.
Hæld lagen på, og lad
det trække 1-2 døgn.
5. Server de lækre sild
med nye kartofler og grofthakket dild samt godt brød.
Tips: Retten
kan også tilberedes med matjessild. Gå frem som anvist ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------