En lækker rejecocktail er en rigtig klassiker blandt forretter. Her giver vi den en lidt anderledes krydring med kørvel, som smager herligt sammen med rejer og grønsager!
Tid: ca 20 min. 4 pers.
# Ingredienser
½ frisk agurk
1 lille ds. majs (ca
300 g)
125 g frosne ærter
6 cherrytomater
200 g pillede rejer (evt.
frosne)
SAUCE:
½ dl mager mayonnaise
½ dl cremefraiche, 18%
1 tsk friskpresset citronsaft
½ spsk hakket kørvel
salt og peber
PYNT:
persille eller kørvel
* Fremgangsmåde
1. Skræl agurken. Det
går nemmest med en kartoffelskræller.
Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en ske.
Skær agurken i skiver.
2. Lad majsen dryppe
af. Optø de frosne ærter.
3. Skær hver tomat i
4 både. Optø rejerne hvis de er frosne.
4. Rør mayonnaise, cremefraiche,
citronsaft, kørvel, salt og peber sammen til en sauce.
5. Vend alle grønsagerne
med rejerne. Fordel det i portionsglas.
6. Hæld sauce over. Pynt
med nogle små kviste af persille eller kørvel.
7. Server forretten med
snitter af ristet brød.
Tips: Ingredienserne kan også blandes i en større salatskål.
Saucen kan da serveres i en skål ved siden af.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------