Dette er perfekt skovtursmad, især fordi du kan vælge forskelligt fyld. Vi byder på en brødrulle med kartofler og kylling i karrysauce og en med dildkrydret fyld af tunfisk og rejer.
Tid: ca 30 min. 4 stk.
# Ingredienser
4 skiver blødt tyndbrød
FYLD 1 KYLLING:
4 kogte kartofler
1 grillet kylling
1 tsk stærk karry
½ lille porre i strimler
2 dl cremefraiche
FYLD 2 TUNFISK:
1 ds. tunfisk i vand
(ca 200 g)
1 ds. rejer (ca 200 g)
2 dl cremefraiche 18%
½ dl let mayonnaise
2 spsk hakket dild
½-1 tsk estragon
1 knsp sort peber
* Fremgangsmåde
1. Start med det ønskede
fyld.
Fyld 1: Pil kartoflerne
og skær dem i skiver.
Udben kyllingen og skær
kødet i små tern.
Bland porrestrimler,
karry og creme fraiche.
2. Læg kartoffelskiver
og kylling på brødskiverne.
Kom derefter en god klat
karrysauce på.
Rul brødene sammen og top evt. med lidt af saucen.
3. Fyld 2: Bland godt
afdryppet tunfisk og rejer med de øvrige ingredienser.
4. Fordel tunfyldet over
brødene.
Rul dem sammen og server
rullerne pakket ind i alufolie, så de holder sammen.
Tips: Når du bager tyndbrød skal de ikke bages sprøde, men bløde.
I stedet for tyndbrød, kan du bruge tortillas.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------