En gang stegte ris med masser af grønsager, æg og sprøde løg.
Stegte ris er godt som restemad, hvis du har en rest ris tilbage. Stegte ris med
æg er super lækkert tilbehør.
Til 4 pers
# Ingredienser
4 spsk olie
2 fed hvidløg, fint
hakkede
2 friske, røde
chilier, udkernede og hakkede
125 g champignon,
skåret i skiver
50 g sukkerærter.
halverede
50 g babymajs,
flækkede
3 spsk
thai-sojasauce
1 spsk brun farin
nogle få thai-basilikumblade
350 g langkornede
ris, kogte og afkølede
2 æg, sammenpiskede
2 løg, i skiver
* Tilberedning
1 Varm halvdelen af
olien i en wok eller stor pande og
sauter hvidløg og
chilier i 2-3 min.
Tilsæt champignon,
sukkerærter og majs og svits under omrøring i 2-3 min,
inden sojasauce,
sukker og basilikum tilsættes. Rør risene i.
2 Skub denne
blanding op ad den ene side af wokken og
tilsæt æggene i
bunden.
Rør i dem, til de er
en smule faste, inden de røres sammen
med ris og grønsager.
3 Varm resten af
olien i en anden pande og svits løgene,
til de er sprøde og
brune.
Server risene,
toppet med de sprøde løg.
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------