Frugtpakker er
overraskelsernes dessert. Gæsterne ved aldrig hvilke delikatesser der gemmer i
dem! Denne gode dessert hitter altid! Kan virkelig anbefales
Tid: 1 time, heraf
20-25 min i ovnen + 30 min hvor dejen står koldt.
Frugtpakkerne er
fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
DEJ:
3 dl hvedemel
½ tsk bagepulver
100 g smør eller
margarine
3 spsk sukker
1 æg
SAUCE:
3 dl fløde
½ vaniljestang
3 æggeblommer
2 spsk sukker
2 dl piskefløde
FYLD:
100 g rå marcipan
½ ds. ferskner (400
g)
½ ds. pærer (420 g)
1 papaya
PENSLING:
æg
* Fremgangsmåde
1. Hak
ingredienserne til dejen sammen i hånden eller med maskine.
Læg den koldt 30 min.
2. Lav saucen. Bring
fløden i kog med den flækkede vaniljestang.
3. Tag gryden af
varmen og lad fløden trække i 15 min.
4. Pisk æggeblommer
og sukker.
Pisk det i saucen og
opvarm det under piskning til den er tyk.
5. Tag vanilje
stangen op og lad saucen køle af.
Pisk fløden til skum
og vend den i.
6. Rul dejen ud til
en stor firkant. Del den i 8-10 tern.
Læg dem på en bageplade
med bagepapir.
Riv marcipan over
hvert stykke.
7. Lad frugterne
løbe godt af.
Skræl papayaen. Skær alt frugt i tern og bland dem sammen.
Læg en top frugt på
hvert stykke dej.
Fold de fire hjørner op og sno dem sammen på midten.
Pensl med æg.
Bag frugtpakkerne i
en 175 °C varm ovn i 20-25 min.
10. Server pakkerne
lune med vanilje saucen.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------