Retten bliver sædvanligvis serveret som en forret eller et let
måltid. Den kan også serveres som tilbehør til enkle kød- eller fiskeretter.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
350 g ægnudler
3 spsk vegetabilsk olie
675 g magert oksekød, skåret i tynde strimler
125 g spidskål, strimlet
75 g bambusskud
6 forårsløg, skivede
25 g grønne bønner, halverede
1 spsk mørk sojasauce
2 spsk oksebouillon
1 spsk tør sherry
1 spsk farin
2 spsk hakket persille, pynt
* Tilberedning
1. Kog nudlerne i en gryde med kogende vand i 2-3 min.
De afdryppes godt, skylles under rindende, koldt vand og
afdryppes godt igen.
2. Varm 1 spsk af olien i en forvarmet wok eller pande.
Hvirvl olien rundt, til den er meget varm.
3. Tilsæt nudlerne og lynsteg dem i 1-2 min. De afdryppes og
sættes til side.
4. Varm resten af olien. Tilsæt kødet og lynsteg i 2-3 min.
Tilsæt kål, bambusskud, forårsløg og bønner og lynsteg 1-2 min.
5. Tilsæt sojasauce, bouillon, sherry og farin og rør godt
rundt.
6. Rør nudlerne i wokken og vend det hele godt sammen.
Fordeles i portionsskåle, pyntes med hakket persille og
serveres straks.
Næringsindhold:
Kalorier 385. Sukker 6 g. Proteiner 38 g. Fedt 17 g.
Kulhydrater 21 g. Mættede fedtsyrer 4 g.
VARIANT
Man kan variere grønsagerne i retten efter årstiden, eller
hvad du har for hånden - prøv broccoli, grøn peberfrugt eller spinat.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.