En skarp og dejlig sauce, der er specielt velegnet til
sauterede strimler af kylling. Prøv også at servere den til diverse
fiskeretter.
Forberedelsestid 10 min. Tilberedning 10 min. Portionen
giver ca. 2½ dl sauce / til 3 personer
# Ingredienser
½ dl citronsaft
½ dl hønsebouillon (se opskrift)
1 spsk honning
1 spsk sukker
½ tsk frisk ingefær, revet
1 spsk Maizena
1-2 dråber gul frugtfarve
salt
* Tilberedning
1. Kom citronsaft, honning, sukker, bouillon og ingefær i en
gryde.
Tilsæt 1¼ dl vand.
Blandingen omrøres over et middelvarmt blus, til sukkeret er
helt opløst.
2. Skru op for blusset og bring saucen i kog.
Maizena røres ud i lidt vand til en tynd jævning.
Hæld jævningen i saucen og lad den simre i ca. 5 min, til
saucen er tyknet.
Gryden tages af blusset, og saucen farves evt. med lidt gul
frugtfarve.
Smag til med salt. Saucen serveres straks.
Se alle de bedste opskrifter på Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.