Dette er en ret, der kan laves på få min, og som kombinerer mange kinesiske ingredienser i et meget velsmagende måltid.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
2 spsk solsikkeolie
4 forårsløg
350 g pillede rejer
100 g bønnespirer
1 tsk Maizena
1 spsk lys sojasauce
6 æg
3 spsk koldt vand
* Tilberedning
1. Varm olien i en stor, forvarmet wok eller pande.
2. Forårsløg gøres i stand og skæres i skiver med en skarp
kniv.
3. Kom rejer, forårsløg og bønnespirer i wokken og lynsteg i
2 min.
4. I en lille skål røres Maizena og sojasauce sammen.
5. I en anden skål piskes æg og vand sammen med en gaffel og
røres derefter sammen med sojablandingen.
6. Hæld æggeblandingen i wokken og steg 5-6 min, eller til
den er fast.
7. Lad omeletten glide ud på et varmt fad og skær den i fire
portioner.
Næringsindhold:
Kalorier 270. Sukker 1 g. Proteiner 30 g. Fedt 15 g.
Kulhydrater 3 g. Mættede fedtsyrer 3 g.
Kokkens tip
Det er vigtigt at anvende friske bønnespirer til denne ret,
da de på dåse ikke har den nødvendige, sprøde konsistens.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.