Chili Con Carne er noget af det bedste simremad fra det
mexicanske køkken. Denne opskrift er hurtig at lave, men den må gerne stå og
simre en times tid, så den bliver ekstra smagfuld.
Den smager så englene synger.
Til 5-6 personer. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: 10 min + evt 60 min. Fryseegnet
# Ingredienser:
500 g hakket oksekød
2 løg
2 fed hvidløg
2 spsk olie
2½ dl tomatpuré
1½ dl bouillon af terning
salt, peber
1 tsk. chilipeber
2 dåser hvide bønner
i tomatsauce (a 400 g)
evt. lidt chilisauce
* Tilberedning:
1. Pil løg og hvidløg
og hak det.
Varm olien og brun kødet heri, til det »gryner«.
Tilsæt løg og hvidløg
og lad det snurre med.
2. Bland tomatpuré, bouillon,
chilipeber, salt, peber, hvide bønner og
evt. chilisauce, hvis
der skal mere smag i.
Lad retten snurre 8-10
min.
Server kødsaucen med
brød og salat.
INFO: Chili con carne er en krydret gryderet med chili og
oksekød, svinekød eller andet kød. Den indeholder som regel tomater, løg,
bønner og andre ingredienser. Chili con carne betyder direkte oversat fra
spansk "chili med kød".
Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.