Her får du karryretter
i 5 spændende udgaver. Med kyllingebryst, kylling med rosiner, med grønsager,
med gurkemeje og selvfølgelig med skaldyr.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer.
# Ingredienser
800 g
kyllingebrystfilet
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk vegetabilsk
olie
4 dl kokosmælk
1 tsk revet ingefær
1 spsk Madras karry
250 g ris fx basmati
et par stilke
koriander
salt og peber
* Tilberedning
Skær kyllingen i
store stykker.
I
Pil løget, og skær
det i tynde skiver.
Pil hvidløget, og
pres det.
Opvarm olien i en
gryde, og brun løget.
Tilsæt
kyllingestykker, og brun dem på alle sider.
Tilsæt kokosmælk og
ingefær, krydr med salt og karry.
Rør godt, og lad det
simre meget stille 10 min.
Krydr til sidst med
friskkværnet peber.
Kog risen imens
efter anvisningerne på emballagen.
Skyl, tør og klip
korianderen.
Drys kyllingen med
koriander, og server straks med løse ris til.
Kylling i karry med
rosiner
Tilsæt 1 håndfuld
rosiner (udblødt forinden i vand)
sammen med kokosmælken.
Kylling i karry med
grønsager
Halvér mængden af kylling.
Brun 1 stort løg, 2
courgetter, samt 1 rød og 1 grøn peberfrugt
i skiver i en stor
sauterpande med 2 spsk olie.
Servér grønsagerne til
kyllingen.
Skaldyr i karry
Udskift kyllingen med
400 g friskbrunede kammuslinger og
400 g kogte, pillede
rejer.
Varm det kun igennem 2-3
min.
INFO: Karry er et
krydderi og curry er en gryderet.
Se alle de bedste
opskrifter med Kylling Skaldyr Grønt Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------