Forret Frokost. Arbejdstid: 40 min. Skal hvile: mindst ½ time. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 4 personer. Antal: ca 12 stk.
# Ingredienser
til Pandekager, grahams
120 g grahamsmel ()
1 tsk salt
mælk
4 æg
smeltet smør
lidt smør til bagning
*
Sådan laves Pandekager, grahams
1. Bland grahamsmel og salt i en skål.
Pisk mælken i lidt ad gangen. Pisk dejen lind og ensartet.
2. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt mellem hvert.
Tilsæt herefter det smeltede, afsvalede smør.
Lad dejen hvile mindst ½ time.
3. Rør atter dejen sammen.
Kom lidt smør på panden til den første pandekage.
De øvrige pandekager behøver ikke fedtstof, da det er en fed
dej.
Hæld ca ½ dl af dejen på panden.
Det afhænger af pandens størrelse hvor meget, men en pande
på 15-
er god.
Vip den, så dejen fordeles i et tyndt lag over hele pandens
bund.
Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Rør hyppigt i
dejen.
Tips: Pandekagerne kan fyldes med Avocadocreme eller Avocadopuré.
Se også Cremefraiche
saucer, kolde.
(hvidt)øl kan erstatte
af mælken.
Øllet gør pandekagerne sprøde.
Saltmængden kan halveres og dejen tilsættes 1-2 tsk sukker.
Så kan pandekagerne nydes som dessert med almindeligt
pandekage-tilbehør.
Kan fryses. Holdbarhed: 3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Pandekager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------