Limefrugten giver denne festlige risotto en frisk smag, som passer fint sammen med hamburgerryg. Her
er en virkelig lækker ret med ris, der er god netop nu!
Tid: ca 40 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 spsk smør eller
margarine
2 dl langkornede ris
1 chilipeber
3 dl hvidvin
3 dl hønsebouillon
(vand + terning)
400 g benfri
hamburgerryg
1 porre
1 spsk smør eller
margarine
¼ tsk sort peber
1 mangofrugt
1 limefrugt
* Fremgangsmåde
1. Opvarm
fedtstoffet i en gryde.
Tilsæt risene og lad
dem stege nogle minutter så de bliver blanke.
2. Skyl og udkern chilipeberen.
Skær den i tynde strimler.
3. Kom chilien i
gryden og lad den stege med risene et minuts tid.
4. Tilsæt hvidvin og
hønsebouillon. Lad det hele koge 20-25 min.
5. Skær kødet i
tern. Skyl porren og skær den i strimler.
6. Opvarm
fedtstoffet på en stegepande svits kød og porre nogle min.
Krydr med sort
peber.
7. Skræl
mangofrugten og skær den i tern.
8. Rør kødblandingen
sammen med risene og rør forsigtigt mangoen i.
9. Smag til med
saften af den halve limefrugt.
10. Server risottoen
med fine skiver lime og et godt brød til.
Tips: Hvis du ikke kan få frisk mango, når du vil
tilberede denne ret,
kan du erstatte den
med pærer fra dåse.
Se alle de bedste opskrifter med Hamburgerryg Mango Grønsager eller Ris
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------