Logo

Risvandgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risvandgrød


Risvandgrød kan være et let og lækkert alternativ til traditionel risengrød. Opskriften er 4 personer, og tager cirka en time at tilberede. Lægger en rigtig god bund.

4 Personer.

 
# Ingredienser til risvandgrød:
1,4 l vand
2½ dl grødris (risgryn) (cirka 225 g)
¼ tsk salt
1 æble i skiver
evt. 50 g rosiner eller abrikoser (1 dl)
*

 
Sådan laver du risvandgrød:
Start med at finde en tykbundet gryde.
Hæld al vandet i gryden og bring det i kog.
Når vandet koger tilsættes grødrisene.
Herefter skal grøden koge i tyve minutter under låg ved svag varme.
Husk at røre jævnligt i gryden, så grøden ikke brænder på.
Efter de tyve minutter tilsættes æblestykkerne og eventuelt rosiner eller abrikoser.
Kog grøden færdig i cirka tyve minutter.
Inden servering smages grøden til salt.
Server grøden med sukker og mælk.

 
Tips til risvandgrød
Risvandgrød kan være en rigtig god bund for resten af din dag, da grøden mætter rigtig godt. Grøden kan også bruges som mad til børn og babyer. Her kan sukker undlades. Hvis du vil prøve andre lignende grøde så prøv fx vores opskrifter på risengrød eller boghvedegrød.
 Find opskriften på risengrød her.
 Læs opskriften på boghvedegrød her.

 
Velbekomme, og god fornøjelse.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 19.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her