Avocadobåde og rejer anrettet på tallerkener med grapefrugt og sprød icebergsalat. Grapefrugternes lidt
bitre smag passer fint og bryder smagsmæssigt mod avocado og rejer. Top denne friske
forret med lidt cremefraichesauce, som smager af både avocado og grape.
Tid: ca 15 min. 4-6 pers.
# Ingredienser
4 grapefrugter (gerne
blodgrape)
1 icebergsalat
3 avocadoer
1 dl cremefraiche
½ tsk salt
1 knsp cayennepeber
1 tsk sukker
200 g pillede rejer
½ bdt. purløg
* Fremgangsmåde
1. Skræl 3 af grapefrugterne,
så alt det hvide kommer af.
Skær dem i skiver. Skyl icebergsalaten og snit den.
2. Pres saften af den
sidste grapefrugt.
3. Skræl avocadoerne,
halver dem og fjern stenene.
4. Blend % avocado med
2 spsk grapesaft og cremefraichen.
Smag til med salt, cayennepeber og sukker.
5. Skær resten af avocadoerne
i både. Dryp dem med grapesaft.
6. Fordel grapefrugtskiver,
icebergsalat, avocadobåde og rejer på portionstallerkener.
Læg lidt sauce på og
pynt med klippet purløg.
7. Server retten med
ristet brød.
Tips: Du kan bruge afdryppet yoghurt i stedet for cremefraiche.
Se alle de bedste
opskrifter med Avocado
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------