Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med rørhatte
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter. (plus
bagetid)
# Ingredienser
200 g rørhatte
2-3 spsk hvidløgsolie
salt og peber
5 æg
2 spsk olie
* Tilberedning
1. Rørhattene gøres i stand og gnides af med et viskestykke.
Eventuelt skylles de og tørres forsigtigt af.
2. Derpå skæres rørhattene i skiver og kommes i en skål.
De dryppes med hvidløgsolien og drysses med salt og peber.
3. Æggene piskes i en skål, til de skummer, og rørhattene
røres i.
4. Olien varmes langsomt op på en pande.
Æggesvampemassen hældes på.
Skru ned for varmen og lad den stivne langsomt.
5. Vend tortillaen ved hjælp af en tallerken og lad også
oversiden blive brun.
6. Skær rørhatte-tortillaen i terninger, som serveres varme
eller kolde på tandstikkere.
Pr. portion ca 393 kcal/1649 kj. 11 g protein. 39 g fedt. 2
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------