Leder du efter det perfekte påskeæg med chokolade til dine
kollegaer, familie, eller venner, så gå på opdagelse i opskrifterne HER. Her
finder du med sikkerhed noget godt til påske...
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 1
person
# Ingredienser til Påskeæg:
Chokoladecreme:
25-50 g sukker, Multisød eller Sukrin
30 g kakao (usødet)
1 dl vand
10 g maizenamel
15 g plantemargarine
evt. 10 g finthakkede mandler
*
Sådan laver du Påskeæg:
Kom sødemiddel, kakao og vand i en gryde og kog det op.
Pisk maizenamelet ud i lidt vand og rør det i.
Kog op under kraftig omrøring til en meget tyk, sej creme.
Tag cremen af varmen og rør fedtstoffet i.
Tilsæt 10 g finthakkede mandler, hvis det ønskes.
Sprøjt chokolademassen i tomme æggeskaller eller små glas.
Spis påskeæggene med teske som et blødkogt æg.
Tips: Husk at skolde æggeskallerne inden brug. Du kan evt.
selv påske dekorere dem fint eller lade børn i familien gøre det.
Kalorier | | 240 kcal |
Protein | 1 g | (2 %) |
Kulhydrat | 34 g | (56 %) |
Fedt | 11 g | (42 %) |
Kostfibre | 1 g | |
Månedens slanketip: Moderat motion frem for mere intens
motion virker dæmpende på både appetit og behovet for tunge kalorierige
fødevarer. Så en daglig gåtur i raskt tempo kan reducere din appetit.
Kilde: Hjemmets bedste MAD