Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Fryser
1
Ananasdessert med chokoladesauce
Frisk ananasdessert med en spændende kombination af sprøde marengs, ananas, vaniljeis og lækker varm chokoladesauce. Få opskriften her
Ananassorbet med hindbær
En fortryllende smagskombination mellem 2 fine solmodne frugter. Her mødes de i en fin, luftig dessert. Nem at forberede og så lige servere, når det er spisetid
Bagt Alaska-is
En spændende festdessert. som både er varm og kold. Under det gyldne marengslåg gemmer sig vaniljeis, som byder på helt nye smagsoplevelser
Bagværk til fryseren
Det betaler sig en gang imellem at bage en større portion brød, boller eller kager og lægge lidt i fryseren. Næsten alt bagværk kan fryses - også rå gærdej!
Carpaccio med parmesanost
Tyndt skårne skiver af oksefilet, som marineres i olie, hvis det skal være en ægte italiensk carpaccio. Men kødet skal fryses først, så husk at beregne tid
Chokolade- og ingefærparfait
Lækrest bliver denne parfait med frisk ingefær. Men pas på med mængden, for ingefær kan variere i styrke fra gang til gang. Denne gode dessert hitter altid!
Chokoladeis med marinerede appelsiner
Marinerede appelsiner får her selskab af lækker og nem chokoladeis. Fabelagtig dessert, der passer perfekt til gæster – eller til en kæresteaften.
Dybfrysning
Bær, frugt og grønsager giver fine råvarer hele vinteren. Brød kan altid serveres friskt, og færdige retter kan portionsvis gemmes til frokoster og middage
Fransk chokoladeis
Her er en god opskrift på pragtfuld chokoladeis der smager af rigtig chokolade, samtidigt med at den er let at lave og med få ingredienser
Frossen chokoladelagkage
To forskellige desserter - i én. Cremet abrikoskage og chokolademousse med kaffesmag - bliver her til en ny, og anderledes dessert. Det smager saftsuseme godt.
Frossen kaviarfløde
Cremet kold kaviarfløde med dild og æg, er en lækker ret at have i fryseren. Nemt at tage frem, når der kommer uventede gæster.
Frysning
Før i tiden var henkogning og saltning den eneste måde, man kunne præservere madvarer på til senere brug. Men i vore dage er det fryseren
Frysning af fisk og skaldyr
Fisk som skal fryses ned, skal være frisk helst nyfanget. Derfor er frysning af fisk kun aktuelt for de af os, der fisker selv eller som kan købe fisk på havnen
Frysning af kød
Al slags kød kan fryses, men kødet bliver hverken bedre eller mere mørt af et ophold i fryseren. Kødet skal være af god kvalitet. Her er gode tips
Færdige retter i fryseren
Færdige eller delvis færdige retter er specielt praktiske at have i fryseren, fordi de er tidsbesparende. Men det kan også være rart at have andre ting
Galiamelon med jordbær og is
Her kan det meste forberedes i god tid, før gæsterne kommer, og blot lægges sammen og pyntes lige før serveringen. En smuk festdessert
Gode råd om dybfrysning af grønsager
De allerfleste grønsager egner sig glimrende til nedfrysning. Både deres konsistens, smag og næringsværdi holder sig næsten uforandret - se hvordan du bedst gør
Gode råd om frysning af bær og frugt
Bær og frugter kan fryses hele eller i stykker, fx i små portioner, blot du følger disse få gode råd, så får du maximalt udbytte og smag fra dine bær og frugter
Islagkage
En islagkage kan laves flere dage i forvejen og i denne får du marcipanbunde, nougatis og chokoladeis. Pynten består af hjemmelavede chokoladeblade.
Islagkage med friske jordbær og chokolade
En sukkerbrødsbund, en pakke is, pulverkaffe, blokchokolade, fløde og jordbær - enkle ingredienser som bliver til en rigtig lækker lagkage.
Kvark-is med bær
En frisk isdessert med bær kan dine gæster ikke modstå. Hvis du har en ismaskine, kan du sætte fart i frysningen, ved at komme massen i når den begynder at fryse
Mandel- og kokosparfait
En udsøgt dessert med solbær, mandler og kokos. Her er en virkelig lækker ret med is, det er altid godt! Retten er nem og lækker
Marmorkage med ananas og nougatis
Marmorkage er en klassiker, når der er dessert på menuen - men har du nogensinde lavet den med ananas, blød nougat, solbærsyltetøj og nougatis? Prøv
Parfait og sorbet med tyttebær
Den lidt skarpe smag, som er så typisk for tyttebær, forstærkes her med en sjat gin. Hurtigt og let laver du en festlig og smuk dessert.
Pærer med chokoladeis
Chokoladeis er en klassiker, når der er dessert på menuen - men har du nogensinde lavet den med pærer? Denne iskolde sag er pyntet med høvlet chokolade
Sorbet Banana - altid bedst på Kogebog.dk 💘
Med citron- og appelsinsaft får sorbeten på banan frisk smag. Læg mærke til at denne is ikke indeholder fedende ingredienser. Der er altså frit slag til at nyde
Tre sorbeter - altid bedst på Kogebog.dk 💘
En kold dessert, som frisker op efter en god middag. Sorbet er godt, hvis man som her blander forskellige typer. Hvad siger du til hindbær, hyldeblomst og mango
1
1
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Diabetiker
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Veganer
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Bagværk
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Niels Lauritsen
Hej. Jeg har nogle Flensburger ølflasker med patentlukke. Vil henkoge rabarbersaft i dem. Skal de være lukket eller stå lidt åbne?
Henrik Hansen
Hej Angående henkogning i ovn. Hvorfor kan man ikke fortsætte med at koge over 120 grader i ovnen, som i trykkogeren og derved...
Tonny Reimann
Det De kunne gøre var at der var en opskrift på god sennep til fisk.
Laila Elisabeth Rank Østergaard
Kan jeg fryse en Agurkerand ?
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvem skal have varmetilskud?
Alle, fx gennem lavere trækprocent
Kun de få udvalgte som nu
Kun dem med gasfyr, hvis gassen lukkes
Sæt alle energiafgifter ned
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...