Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Marinade
1
2
Abrikos og karry-pensling
Abrikos og soya-marinade
Ananasmarinade
Appelsinmarmeladesauce
Asiatisk ingefær-dip
Asiatiskinspireret marinade
Barbecuekrydderi
Barbecuesauce mildt krydret
Barbecuesauce er en sauce, der bruges som marinade, krydderi eller topping til kød tilberedt på grill, herunder svine- eller okseribben og kylling.
Blåbærrelish
Blåmuslinger
Muslinger kan fx anvendes til salater, i marinader, i stuvninger og som garniture til fiskeretter.
Chili, agurk og yoghurt-dressing
Citroneddike
Cremefraiche og purløg-dressing
Cremet salat-dressing
Cæsarsalat-dressing
Dressinger, saucer og marinader - Kogebog.dk 💘
En god dressing, sauce eller marinade kan forvandle et kedeligt produkt til en eksotisk ret, der får tænderne til at løbe i vand - og de er så lette at lave
Estragon og hvidvinsmarinade
Fire slags eddike - prøv Kogebog.dk først 💘
Du skal bruge en eddike samt masser af friske krydderurter. Alle krydderurter kan bruges, ligesom bær også er egnede. Brug eddiken i madlavningen og i salater
Fransk krydderurtemarinade
Gode marinader gør gode salater endnu bedre. Gode marinader kan opbevares i køleskab. En grundmarinade af olie og eddike kan opbevares 1-2 uger i køleskab.
Frisk urtemarinade
Frugt/mynte-chutney
Grundopskrift på marinade
Gode marinader gør gode salater endnu bedre. Gode marinader kan opbevares i køleskab. En grundmarinade af olie og eddike kan tilsættes smag og urter
Grønne peberkorn og urtepensling
Hindbæreddike
Honning og citrus-sauce
Honning og ingefær-marinade
Honning salat-creme
Hvidløg og timian-pensling
Hvidløgshoisin og koriandermarinade
Hvidløgsmarinade
Gode marinader gør gode salater endnu bedre. Marinaden passer til salater, der serveres til okse-, kalve- og lammekød.
Ingefær og skalotteløg-dressing
Karryblanding
Klassisk fransk dressing
Krydderurtemarinade
Marinaden passer til de fleste grønne salater og rå grønsager. Gode marinader gør gode salater endnu bedre.
Krydret blommesauce
Krydret marinade af soltørrede tomater
Let mayonnaise
Magre smagsforstærkere
Det er egentlig ingen kunst at gøre hjemmelavede måltider sunde. Råvarer og tilberedningsmetoder har afgørende betydning.
Marinader
Marinering er en metode til at forberede fx kød og ikke mindst til at forstærke smagen. Kødet bliver også mere mørt. Her er de rigtig gode forslag
Marinerede grønsager – også for børnekokke
Marinerede blandede grønsager er godt til forret eller som tilbehør til din aftensmad. Prøv de marinerede grønsager allerede i dag og bliv glædelig overrasket
Marsala og urte-marinade
Mynte og yoghurt-blanding
Mynte/yoghurt-dressing
Olie til lynstegning
Olie-eddike-dressing – også for børnekokke
Du kan frit vælge mellem de forskellige typer olier og eddiker. Det er godt at bruge en velsmagende olie, gerne en jomfruolie. Eddiken kan være både lys og mørk
Oliefattig dressing
Pebermynteeddike
Pekanpesto-sauce
Portvinsmarinade
Marinaden passer til salater med fisk og/eller skaldyr. Gode marinader gør gode salater endnu bedre.
Puré af soltørrede tomater
1
2
1
2
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Søren
Endnu bedre end at åbne og sætte i køleskab er at sætte i køleskab og så åbne. Det giver endnu bedre holdbarhed efter åbning.
Kogebog.dk
Til Karina Rav og evt andre Vi har nu gjort indsigelser mod Googles valg af klam annonce om ørevoks. Den burde ikke komme mere, vi...
Kogebog.dk
Til Karin Dissing. Appelsiner Surprise er nu opdateret - 50 g flormelis (knap 1 dl)
Karin Dissing
Hvor meget melis skal der i marengsen? Der står knap??
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?
Ja, energiselskaberne afregner ikke
Ja, jeg er enig, desværre
Nej, det kan man ikke sige
Nej, det er en klam fidus for forbrugerne
? - Jeg har mistet overblikket
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...