Logo

Resultat af søgning

Drikke

Drikke

 

Til et rigtigt måltid hører naturligvis ordentlige drikkevarer, og drikke kan du netop finde på kogebog.dk. Her kan du finde opskrifter på blandt andet gløgg og limonade.

 

Ideer til drikke

Vi har lavet denne kategori om drikkevarer, da det ikke er maden eller drikke alene, som gør et måltid; nej det er kombinationen. Vi har dog kun et lille udvalg af drikkevarer på vores hjemmeside af en simpel grund; vores drikke skal laves ved at kombinere diverse ingredienser. Du vil derfor ikke kunne finde sodavand eller en god rødvin her på siden; det må du en tur i supermarkedet for at finde. Vi har samtidig også fravalgt cocktails og lignede, da det langt fra er vores ekspertise. Her vil vi i stedet henvise til www.drikkeABC.dk, hvor du kan finde et solidt udvalg af cocktail opskrifter.

 

I stedet har vi i denne kategori fokus på simple opskrifter med gode råvarer, som du let kan lave i dit eget køkken. Vi har naturligvis ikke alle opskrifter, så hvis du mangler noget, eller har ideer til drikke, vi bør tilføje til vores kategori, er du meget velkommen til at skrive til os. Hvis du har et billede af din ide, er du også velkommen til at vedhæfte dette. Dermed kan andre også drage nytte og inspiration af dine gode ideer.

 

Inspiration til drikkevarer

Hos kogebog.dk kan du få inspiration til både sommerdrikke og vinterdrikke. Prøv for eksempel et koldt glas hjemmelavet limonade en varm sommerdag. Du finder opskriften på limonade her. Vi har også gode forslag til en varm drik, en kold vinterdag. Prøv for eksempel en gløgg, der kan laves med rødvin, hvidvin eller alkoholfri. Se vores opskrift på hvid gløgg her. (kommer snart)

 

Eller prøv en klassiker til burgeren – en kold milkshake. Eller hvad med en kop varm chokolade, perfekt til at nyde under et tæppe mens du læser en god bog en mørk vintereftermiddag. Du kan kort sagt finde den rette drikkevare her, lige meget om det er sol og 30 grader eller koldt og snevejr. De rette drikke er med til at skabe den rette stemning, og det vil vi hos kogebog.dk meget gerne hjælpe med.

 

Velbekomme og held og lykke med at skabe de perfekte rammer til at nyde dine drikkevarer, vi håber du finder rigelig inspiration her på siden.

 

Opskrifter på drikkevarer

Nedenfor finder du et mindre udvalg af vores opskrifter på forskellige drikkevarer:

 

Jordbærmilkshake


Kaffe med mælk


Varm kakao


Se alle her
 

1 2 3 4 
1 2 3 4 
1 2 3 4 
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her