Logo

Resultat af søgning

Mad til 1

 

Denne kategori i Kogebog.dk henvender sig til alle enlige - unge såvel som ældre - der gerne vil gøre noget ud af et måltid.

Opskrifterne spænder fra snacks og småretter. hovedretter, slankeretter og kolde retter til gammeldags mad på en ny måde og desserter og andre lækkerier og er alle illustreret med farvefoto. Alle opskrifterne er enkle og hurtige at tilberede og beregnet til en lille husholdning, dvs. for en undertiden to personer. Er opskriften til 2 personer, skal du blot halvere portionen.

 

Alle opskrifterne er ordnet på en overskuelig måde, og arbejdsprocessen er beskrevet punkt for punkt. På denne måde skulle det være en let sag - også for uøvede gourmeter - at gå i gang med madlavningen.

Det er imidlertid vigtigt at være opmærksom på en ting, når du skal lave til dig selv: brug udelukkende førsteklasses råvarer! Husker du dette, kan det næsten ikke gå galt. Lad Kogebog.dk være en inspiration, så vil du uden tvivl få stor fornøjelse og succes på det kulinariske område. Og husk så, at du skal give dig tid, til i ro og mag at nyde resultatet.

 


 

1 2 3 4 5 6 7 8 
1 2 3 4 5 6 7 8 
1 2 3 4 5 6 7  ... 
Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?