Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Italien
1
2
Antipasto med marinerede champignon
Antipasto er det italienske ord for forret som betyder "før maden". "Pasto" = måltid. I italiensk madtradition består antipasto typisk af kold mad som ost og...
Asiatiske manicotti
Øst møder vest når orientalske krydderier blandes med en klassisk italiensk favorit. Her får du helt sikkert en succes! Vinens alkohol forsvinder under tilberedningen
Asparges i parmapakker
Tænk at man kan tilberede en sådan lille italiensk inspireret luxusret med så få ingredienser.
Aubergine på italiensk
Her er en let og lækker ovn ret med italiensk særpræg - aubergine og en saftig tomatsauce gratineres med parmesanost.
Aubergineruller med skinke
Her har vi ladet os inspirere af den italienske ret saltimbocca, men kødet udskiftes med skiver af aubergine.
Bruschetta med tomater
Populær italiensk forret med herlig duft og smag af basilikum og hvidløg. Bruschetta er en nem ret som passer perfekt til tapas og som en lækker appetitvækker
Bøf med parmesan
På bare en halv time laver du denne lækre bøf med urtewokkede løg og frisk parmesanost.
Cannelloni med kylling
En italiensk klassiker her i ny forklædning. Tre slags ost, kylling, bacon og tomat gør denne ret til en unik smagsoplevelse. Nem og super lækker aftensmad for hele familien!
Carpaccio med parmesanost
Tyndt skårne skiver af oksefilet, som marineres i olie, hvis det skal være en ægte italiensk carpaccio. Men kødet skal fryses først, så husk at beregne tid
Cioppino fiskesuppe
Cioppino er en fiskesuppe med oprindelse i San Francisco, Californien. Det er en italiensk-amerikansk ret og er relateret til forskellige regionale supper
Crostini med tun
"Crostini" kan være alt fra en lille mundsmag i form af en ristet baguetteskive med noget godt på, til en hel ret med meget pålæg og salat.
Devils on horseback
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Farsbrød med timian og bacon
Farsbrødet bliver som den fineste paté, med en krydring som leder tankerne til Italien. Her er en virkelig lækker ret med bacon, det er altid godt! Retten er nem
Focaccia med ost og løg
Dette klassiske focaccia brød er toppet med parmesan og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert, oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør
Focaccia-brød
Det italienske standardfyld er tynde tomatskiver, parmaskinke eller mortadella, groftreven parmesanost samt nogle stænk olivenolie - men du bestemmer selv
Frittata fra ovnen
Denne italienske omelet med en blanding af lækre ingredienser passer fint både til frokost eller til en god søndagsbrunch.
Gedeostepie med pestofyld
Denne usædvanlige pie, er en opskrift fra Milano, som vakte stor opmærksomhed. Her er en virkelig lækker pie med lækkert pestofyld, der er godt netop nu!
Gnocchi med svampe
Gnocchi er en italiensk pastaklassiker som tilberedes med kartofler. Et anderledes måltid som forgylder hverdagen. Hurtigt let og lækkert
Gratin med pinjekerner
Et lækkert vegetarisk festmåltid med inspiration fra Italien. Den falder helt sikkert i smag hos både unge og gamle. En rigtig vitaminindsprøjtning af grønsager
Grissini
Grissini er små sprøde brødstænger, som italienerne har stående fremme eller nonchalant lægger på bordet ved frokoster eller middage. De er dejlige til maden
Grønsags-lasagne
Den italienske lasagne er blevet en populær ret i de fleste danske hjem. Her er en rigtig god variant med grønsager. Lasagnen er et fuldendt måltid
Grønsags-risotto
Ris på italiensk - til afveksling for pastaen. Med friske sommergrønsager og parmesanost, bliver det endnu en specialitet at nyde. Hurtigt let og lækkert
Hurtig minestrone
En fyldig, varm suppe, som er baseret på den fine kombination af pasta og tomat. En ren nydelse! Det her er en virkelig speciel lækker suppe at lave netop nu!
Italiensk artiskokpie
Om efteråret høstes de små artiskokker i Italien. Ofte kommes de i en herlig pie! Her er en virkelig lækker pie med artiskokbunde og gulerødder, godt netop nu!
Italiensk fiskefilet
Her er det oregano og parmesanost, som gør den stegte rødspætte til noget særligt. En herlig fiskeret inspireret af det berømte italienske køkken
Italiensk grønsagsgryde med parmesan
En herlig grønsagsgryde med store stykker af aubergine og squash samt strimlet peberfrugt. Den kræver intet andet tilbehør end et godt brød - gerne hjemmebagt.
Italiensk hverdagssuppe
En enkel, hurtiglavet suppe som er lige let at lave til få som til mange gæster. Server et godt brydebrød til suppen. Lækker suppe at lave netop nu!
Italiensk kartoffelsalat
Ethvert land har sin kartoffelsalat. Den smag som præger landets køkken, bestemmer hvilke ingredienser, som skal indgå. Ret nemt og lækkert
Italiensk kogekunst
I det sidste årti er den italienske kogekunst gået fra at være det sædvanlige spaghetti og kødboller, til at være en favorit i de amerikanske og danske køkkener
Italiensk makrel
En varm rød fiskegryde, som er hurtig og nem at lave. Makrellen koger sammen med de herligste grønsager og krydres med basilikum og persille
Italiensk muslingegryde
Det smager af hav! Lækre muslinger, solmodne tomater og middelhavs krydderier fører tankerne til dovne feriedage. Det er ret meget italiensk
Italiensk muslingesalat
Med pasta som basis og godt med grønsager bliver en salat let en mættende middag. Bliver der noget tilovers er det godt til frokost dagen efter.
Italiensk Rapsodi
Pasta og svampe er en gennemprøvet og altid god kombination. Her rører du hurtigt en cremet svampesauce sammen med sprød bacon, muslinger og skivede oliven.
Italiensk tomatsauce
Denne Italiensk tomatsauce er nok den bedste. Den smager umådelig godt, og arter sig fantastisk til både kødretter og pastaretter - den fuldender ethvert måltid
Italienske asparges
Parmesanosten står for det italienske i denne lette og meget lækre frokostret. Perfekt at servere midt på dagen, hvis aftensmadens menu er noget kraftigere.
Italienske bøffer
En ret for store og små, med typisk italienske ingredienser som tomat, basilikum og mozzarella. Italienske retter hitter altid! Kan anbefales
Italienske hvidkålsrouletter
Nem og lækker opskrift på klassiske kåldolmere/hvidkålsrouletter med kål og fars af hakket oksekød. Vaskeægte mormormad. Få den bedste opskrift her
Italienske okseroulader
Mørt kød, som er fyldt med spinat og toppet med tomatsauce, giver ægte italienske smagsoplevelser.
Italienske picnic-brød
Tre slags mel - grahamsmel, rugmel og hvedemel - giver disse italienske brød en herlig aroma, som gør at de passer til mange forskellige typer af fyld og pålæg.
Italienske skinkeruller
Det italienske køkken er meget mere end pasta. Disse saftige skinkeruller med ost er et udsøgt bevis på dette.
Italienske æg på salat
Aceto balsamico giver denne ret det lille ekstra, selvom en almindelig vineddike også kan bruges. Det her er en virkelig lækker ret med æg at lave netop nu!
Kalve karbonader, Italienske
Det italienske køkken har masser af lækkert at byde på, her karbonader af hakket kalvekød med skønne smørstegte agurkestave - è delizioso
Kartoffel-frittata
Dette er en variant af den suveræne italienske omelet frittata, - den fyldes med gode sager som kartofler, peberfrugt og mozzarella. Sikkert din kommende favorit
Kartoffelgratin fra Sardinien
En anderledes og saftig kartoffelgratin uden fløde skaber du med gode grønsager og en sjat vin. En komplet hovedret!
Klassisk kyllinge marsala
Kylling marsala er en italiensk-amerikansk ret med kyllingebryst i en marsala vinsauce. Det er en variation af traditionelle italienske scaloppina-retter
Klassisk majsgrød som brød
Majsgrød er en vigtig bestanddel af den norditalienske madlavning. Den grundlæggende tilberedelse er præsenteret her kan serveres i 3 former; se også dem her
Kylling á la Firenze
Pollo á la Firenze - kyllingebryst fyldt med spinatblade, champignon, gulerod, forårsløg og ost - kan serveres med friske dampede asparges - det er Firenze
Kylling all'Italia
En fantastisk lækker ret, som kræver meget lidt arbejde! Desuden holder denne ret kalorierne linder kontrol. Skindfri kylling indeholder næsten intet fedt.
Kylling Cacciatore
Her har vi anvendt svampe og peberfrugt, men man kan bruge alle mulige typer grønsager til denne lækre gryderet. En ægte italiensk er "jægerret"
Kyllingepande Marengo
Navnet Marengo kommer fra en lille by i Mellem-Italien. I madopskrifter antyder ordet "Marengo", at der anvendes tomat, champignon, hvidløg og vin - som i denne herlige ret.
1
2
1
2
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Diabetiker
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Veganer
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Bagværk
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Niels Lauritsen
Hej. Jeg har nogle Flensburger ølflasker med patentlukke. Vil henkoge rabarbersaft i dem. Skal de være lukket eller stå lidt åbne?
Henrik Hansen
Hej Angående henkogning i ovn. Hvorfor kan man ikke fortsætte med at koge over 120 grader i ovnen, som i trykkogeren og derved...
Tonny Reimann
Det De kunne gøre var at der var en opskrift på god sennep til fisk.
Laila Elisabeth Rank Østergaard
Kan jeg fryse en Agurkerand ?
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvem skal have varmetilskud?
Alle, fx gennem lavere trækprocent
Kun de få udvalgte som nu
Kun dem med gasfyr, hvis gassen lukkes
Sæt alle energiafgifter ned
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...