Logo

Resultat af søgning

Sauce

Relateret billede

 

Sauce

 

Sauce eller sovs er tyndt- eller tyktflydende og bruges som tilbehør til kartofler, pasta, ris og andre madretter. Af forskellige sauce kan nævnes: Brune sauce: Chutneysauce, Kaperssauce, Kastanjesauce, Madeirasauce, Whiskysauce, Rødvinssauce. Hvide sauce: Aspargessauce, Bearnaisesauce, Bechamelsauce, Champignonsauce. Og så er der lige de røde sauce fx Tomatsauce. Hertil kommer sauce i mange andre farver.

I mange af opskrifterne til aftensmad er der en sauce beskrevet.

 

Se det foreløbige udvalg af skønne sauce herunder

 

 


 


1 2 3 4 5 6 7 
1 2 3 4 5 6 7 
1 2 3 4 5 6 7 
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?