Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Pande
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Alfredos natmad
Vi ved hvem denne Alfredo var - men et godt stykke natmad opfandt han! Peberfrugt, pølse, krydderier og æg - så er natmaden reddet
Alt-i-et-kylling
Denne alt-i-et-ret er altid helt rigtig og ekstremt delikat. Opskriften er nem at gange op, hvis der kommer mange gæster. Hurtigt let og lækkert
Ananasbeignets med flødeskum
Beignets er det franske navn på dette friterede bagværk, som ofte fyldes med frugt eller syltetøj. Her fylder vi de lækre små kager med søde ananasskiver.
Andebryst i sursød abrikossauce
And smager meget dejligt sammen med frugt. Her får det fine kød sin friskhed fra de syrlige abrikoser. Det smager saftsuseme godt.
Anderledes fiskepinde
Disse herligt møre og sprøde fiskepinde serveres med en pikant mangosalsa, fra det mexicanske køkken. At spise fisk mindst en gang om ugen gør underværker
Arme riddere dessert
En klassisk, gammeldags dessert. Ideen kom sig af, at det gamle brød skulle udnyttes. Lyder det ikke godt? Nemt at forberede og så lige servere, når det er spisetid.
Asiatisk fiskefilet
Fiskefileten får et eksotisk udseende, når den serveres med stegte eller wokkede grønsager og kinesiske krydderier.
Asiatisk kyllingeleverpande
En hurtig og fin ret med oprindelse i det eksotiske madland Thailand. Som variation kan kyllingeleverpanden serveres på en skive ristet brød.
Asiatisk kyllingesalat
Har du brug for en ny og eksotisk opskrift med kylling? Så prøv en gang denne sprøde salat med asiatiske indslag. Hurtigt let og lækkert
Asiatisk rispande
Oprindeligt anvendtes de hvide thairis eller jasmin ris til denne ret, men også brune ris bliver meget lækre sammen med disse ingredienser. Det smager saftsuseme godt.
At stege kød på pande
Kød i skiver bliver mest saftigt, hvis det steges ved den rette temperatur og i den rette tid. Stegepanden kan være af støbejern eller teflonbelagt.
Avocadosalat med artiskokker
En rigtig festsalat med to ret så "luksuriøse" grønsager som avocado og artiskok. Det smager saftsuseme godt. Prisvenlig salat hitter netop nu!
Baconstegt mørbrad med agurk og ærter
Fra bacon, ærter, agurk og kørvel får mørbraden her, sin krydrede smag og smukke farve. Her er en virkelig lækker ret med mørbrad, det er altid godt!
Baconsvøbt kyllingefilet med fennikel
Den let røgede smag som bacon her giver kyllingen, gør at det milde kød bliver meget spændende - man ved næsten ikke, hvad det er for en slags kød, man spiser.
Bagte rejer med chili-hvidløgssmør
Hvis du leder efter den bedste opskrift på ovnbagte rejer, så har du fundet hvad du søgte. Her finder du en let opskrift på lækre rejer med chili-hvidløgssmør
Banan- og kokospie
En favorit-dessert i amerikanske køkkener, der ovenikøbet nogle steder serveres som hovedret med frugtsalat til. Her er en virkelig lækker pie, det er altid godt!
Baskisk omelet
Baskisk omelet er en god og mættende omelet. Ansjosfileterne giver en pikant smag. Se hvordan du laver en lækker omelet på pande. Den smager fantastisk
Basmatiris med frugt
Basmatiris dyrkes i det nordlige Indien og Pakistan. Riskornene er aflange og har en nøddeagtig smag. Her er en virkelig lækker ret med ris, der er god netop nu!
Biksemad med pølse
Biksemad kan du lave med stort set hvad du har i dit spisekammer. Her har vi blandet gode sager fra grønsagsskuffen med lidt pølse. Prøv gerne en mager pølse
Blinis
Til blinis serverer man stenbiderrogn, hakket løg og cremefraiche. Hver gæst forsyner sig med den mængde han eller hun foretrækker.
Bondeomelet med pølser
Verdens bedste omelet opskrift, der samtidig er uhyre enkel. Se hvordan du laver en lækker omelet på pande, med kyllingelever og svampe. Den smager fantastisk
Boolgogi
Bulgogi er en koreansk ret bestående af tynde skiver oksekød, der er marineret med vineddike, hvidløg og sake eller sherry! Kødet bliver derefter stegt
Braiseret kylling med ananassalsa
At braisere, betyder at man lader det brunede efterstege. enten i sin egen væde eller ved tilsætning af væske. Retter med kylling hitter netop nu! Ret lækkert
Brogede paella ris
Dette er en vegetarisk paella baseret på den klassiske spanske skaldyrs- og kyllingepaella. Server den ved dit næste gæstebud.
Broget biksemad
Denne herlige "efter teateret" ret, er nem og hurtig natmad hvis man føler sig lidt småsulten, eller efter en god aften i byen, med vennerne.
Buffalobøffer
En bøf som passer perfekt til at stege på havegrill eller grillpande. Det smager saftsuseme godt. Retter med bøf hitter altid! Kan varmt anbefales
Burgundisk kylling
Mør kylling i en robust urtesauce med bourgogne rødvin er en typisk familiefavorit. Server med pasta, nudler eller kogte kartofler.
Burritos med skinkefyld
En populær ret med inspiration fra Mexico. Kan spises med fingrene. Prøv denne fantastiske opskrift på den bedste Burrito med skinke. Se opskriften her!
Bøf Alexander
Det er godt at have to stegepander, når man tilbereder denne ret. En til kartoflerne og en til kød og løg. Her er en lækker ret med oksekød, det er altid godt!
Bøf Rydberg med æg
En klassisk ret, som har sit navn efter Hotel Rydberg. Det lå ved Gustav Adolfs Torv i Stockholm, indtil torvet blev bygget om i 1914.
Bøf Stroganoff med ris
Det siges, at denne ret er opkaldt efter den russiske greve Alexander Stroganov - en velkendt 1700-tals-gourmet. Opskriften findes i mange varianter, fx her
Bøffer med sennepskrydret honningsauce
Det siges ofte, at "det er saucen, der gør bøffen". Og det kan man virkelig sige om denne honningsauce - den er noget ganske særligt.
Bøffer med tomat- og korianderchutney
Frisk koriander har en let citrussmag, og giver god krydring til saucer og salater. Her giver de smag i en dejlig chutney, til de møre saftige bøffer!
Bøffer med tre slags løg
Hurtig luksusmad med herlige råvarer! Du og tre forskellige slags løg kan tage æren for denne fornemme middag. Det smager saftsuseme godt.
Bøfpakker
En meget velsmagende kødret i luksus-indpakning og med en overraskende smag. Var det ikke noget at servere disse lækre fyldte roastbeefpakker
Bøftoast à la nuit
Med oksefilet og løgsmør får disse gratinerede bøffer et rigtigt strejf af luxus. Server dem som natmad med et godt glas vin. Det smager saftsuseme godt.
Båndnudler med cremet sauce
Citronmelisse er en krydderurt med en fin citrussmag, der gør at den passer til både fisk, kød, salater og fremfor alt til pasta. Ret nemt og lækkert
Båndspaghetti med kødsauce
En god gæsteret, som er udmærket når man skal have mange gæster. Lav gerne retten i forvejen. Retter med pasta hitter netop nu!
Cajunkrydret kylling
En stærkt krydret kylling til dig som har modige smagsløg. Hemmeligheden bag smagen er en samling forskellige cajunkrydderier.
Champignonsalat med bacon
Kom dog bacon i champignonsalaten - det bliver en af dine yndlingssalater. Det er en ganske enkel salat, som kan bruges til alt slags kød.
Chicken Chili
Det er her du finder din aftensmad, fx kyllingebryst stegt med et udvalg af krydderier. Det er nemt og du får en smagfuld chili, hvor du selv styrer styrken
Chili Rellenos
Autentisk opskrift lavet af ristede poblano peber dyppet i æggedej og stegt gyldenbrune! Denne traditionelle mexicanske ret er sjov at lave og bedre end nogen
Chilikødboller i grønsagssauce
Farvestrålende og lækkert. Det er praktisk at lave en stor portion og fryse kødboller og sauce ned hver for sig. Det smager saftsuseme godt.
Citron-kylling
En enkel kyllingeret med smag af Middelhavet. Den smager lige godt året rundt. Kylling er mager og proteinrig mad. Hurtigt, let og lækkert
Citronschnitzel
Denne schnitzel er en variant af den klassiske wienerschnitzel. Der bruges tynde, fine skiver af skinkekød, med en lækker panering med lidt frisk smag af citron
Cremet vildrisgratin
Sæt denne gratin øverst på listen ved næste sammenskudsgilde eller buffet. Hvis du tilsætter kylling, får du en herlig hovedret.
Crêpes med appelsin
Appelsincremen til disse crêpes er så fantastisk lækker, at man er nødt til at lægge bånd på sig selv, for ikke at spise den inden pandekagerne er blevet fyldt!
Crêpes Suzette dessert
Over hele verden bages der pandekager, som så serveres i forskellige forklædninger. Disse flamberede, likørsøde dessertpandekager stammer fra Frankrig
Crouton med pocheret æg og sardiner
Æg, brød og sardiner er alt hvad du behøver, for at tilberede denne enkle frokost- eller middagsret. Det her er en virkelig lækker ret med æg at lave netop nu!
Cæsarsalat
En klassisk salat fra restaurationsverdenen, som med sine fyldige ingredienser passer fint til frokost - eller når du vil byde på fest. Prisvenlig salat hitter
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
2
3
4
5
6
7
...
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Diabetiker
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Veganer
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Bagværk
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Niels Lauritsen
Hej. Jeg har nogle Flensburger ølflasker med patentlukke. Vil henkoge rabarbersaft i dem. Skal de være lukket eller stå lidt åbne?
Henrik Hansen
Hej Angående henkogning i ovn. Hvorfor kan man ikke fortsætte med at koge over 120 grader i ovnen, som i trykkogeren og derved...
Tonny Reimann
Det De kunne gøre var at der var en opskrift på god sennep til fisk.
Laila Elisabeth Rank Østergaard
Kan jeg fryse en Agurkerand ?
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvem skal have varmetilskud?
Alle, fx gennem lavere trækprocent
Kun de få udvalgte som nu
Kun dem med gasfyr, hvis gassen lukkes
Sæt alle energiafgifter ned
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...