Madplan
Print
Print ugeplan
Print opskrifter
Her få du hjælp til at bruge Kogebog.dk og få de bedste madopskrifter
Se mere...
Mandag
Hakkebøf med løg og peberfrugt
En dejlig nem hverdagsret, der mætter godt på trods af det lave kalorieindhold.
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Tirsdag
Sojastegt kalkunbryst med ananassalat
Kalkunbryst er et flot, fast stykke lyst kød med en mild smag, der minder om kylling. Lad kalkunbrystet simre stille og roligt med denne opskrift
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Onsdag
Rejetærte med tomater og brøndkarse
LET med rejer - Her er forslag til en middagsret, hvor rejer er hovedingrediens. Vælg en skøn forårstærte med brøndkarse, rejer og tomater
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Torsdag
Spinatsuppe med æg
Har du en pakke spinat i fryseren, så er denne suppe nem at tilberede. Du kan selvfølgelig også bruge frisk spinat - opskrift efter Olivia
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Fredag
Pasta med kødboller
Bænk familien omkring bordet til en rigtig Disney-middag. Server en frisk grøn salat som tilbehør og måske nogle lune hvidløgsbrød
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Lørdag
Lammeskanke og rabarbertrifli
Når du langtidssteger skankene, bliver kødet mørt og smagfuldt. Server artiskokker og tomater til. Desserten er en frisk trifli med rabarber og appelsin
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Søndag
Kylling a la Kiev
Denne ret er en sovjetisk hotel- og restaurant-klassiker. Vi giver en opskrift på retten, som den kan laves i hjemmekøkkenet og selvom den er lidt mere enkel
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
✕
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Erna
Kan man stadig koge og spise den selvom den ikke er sprængt først?
Paul Nielsen
Modtager gerne Nyhedsbrev.
Peter Bo Rasmussen
Holdbarhed på rygeosten ? Den smager sindsygt godt.
Ulla K. Mikkelsen
Fik en middag hos en veninder , Koteletter med ris, den var virkelig god.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
2 eller flere gange om ugen
1 gang om ugen
1 gang om måneden
Aldrig
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...