Madplan
Print
Print ugeplan
Print opskrifter
Her få du hjælp til at bruge Kogebog.dk og få de bedste madopskrifter
Se mere...
Mandag
Grønkålssuppe med røget skinke
Server en fyldig vintersuppe en kold efterårs-aften. Suppen har fyld af grønkål, kartofler og røget skinke du kan også bruge hamburgerryg
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Tirsdag
Medisterpølse med kålsalat og sennepscreme
Køb en god medisterpølse og giv den med- og modspil med en lækker kålsalat og en kold sennepscreme - så bliver din aftensmad til en oplevelse
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Onsdag
Muslingesuppe med hvidvin
Muslingesuppe er en pragtfuld spise og nu, hvor man dyrker muslinger på liner, bliver de mere kødfulde og indeholder mindre "grus"
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Torsdag
Svampe- og spinatkarry
Der er masser af smag i denne nemme grønne karryret. Server den med kogte ris, brød eller måske kogte nudler - du bestemmer
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Fredag
Chilipizza – stærk opskrift
Kødsauce og pizza på samme tid? Det er en kombination, der kun kan vække lykke hos alle ved dit middagsbord
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Lørdag
Andelår med krydret rødkål og chokolademousse med frugt
I denne weekendmenu får du lækre andelår og en cremet chokoladedessert. Nyd hver en mundfuld – det bliver en spisefest.
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Søndag
Spaghetti Milanese
Spaghetti med kødsauce tilberedt som i Milano: med rødvin og merian. Denne spaghetti er fyldt med krydret velforberedt oksekød, en stor kulinarisk anretning
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
✕
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Inge
Hvad er holdbarheden
Niels Henrik
Der noget galt med mængden af væske. ½l vand og ½l mælk er alt for meget. Det bliver karrysuppe.
Gerg Ramsing
En skidegod kogebog, med retter til en enkelt person, jeg kaver i morgen kylling i portvin, GLÆDER MIG TIL HVAD MIN SØN SYNTES OM...
Christian Kaasen
Kålrabi Rent smagsmæssigt er der forskel på grønne og grønviolette kålrabi - sidstnævnte er mildere i smagen. Kålrabi skal ligesom...
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer