Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Svampe
1
2
3
4
5
6
Antipasti med østershatte og bønner
Antipasti kalder man den blanding af små retter, som ofte serveres i Italien. Grønsager og svampe er som regel marinerede i en vinaigrettesauce.
Asiatiske manicotti
Øst møder vest når orientalske krydderier blandes med en klassisk italiensk favorit. Her får du helt sikkert en succes! Vinens alkohol forsvinder under tilberedningen
Bagekartofler med 3 slags fyld
Byd på disse små bagekartofler, med en grøn salat som en middagsret, til natmad, eller som et indslag på en varm buffet. Sundt og godt fyld
Bagte kartofler med kantareller
Et drømmepar på tallerkenen: Svampe og kartofler. Og det hele er oveni købet dejlig nemt at lave. Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt
Basilikumsvampe og myntecourqetter
Krydderurterne gør champignonerne friskere, mynten gør courgetterne til en delikatesse - Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt
Blækhat
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Boeuf Bourguignonne
En lækker gryderet, som stammer fra Frankrig. Den får sit særpræg fra rødvin, små løg og hvidløg. Gryderetter med oksekød hitter altid! specielt denne som kan anbefales
Bondesuppe fra Alsace
"Suppe er passende mad for alle og enhver" skrev Brillat-Savarin, den franske jurist og feinschmecker, i sit berømte værk Smagens fysiologi. Det gælder i dag
Bovbladssteg med svampesauce
Bovbladsstegen er et fint stykke kød, som er godt at stege helt. Det bliver rigtig lækkert med en svampesauce til. Det smager saftsuseme godt.
Brogede paella ris
Dette er en vegetarisk paella baseret på den klassiske spanske skaldyrs- og kyllingepaella. Server den ved dit næste gæstebud.
Bruskhat
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Butterdejskurve med svampe
Bag stykker af butterdej lagt over portionsforme, får du smukke kurve at fylde. Et rigtig fristende fyld er denne cremede variant lavet med svampe og persille.
Bøf i butterdej
En ret for dem som synes om sprød butterdej, Dejen fyldes med oksekød, champignon, løg og bacon eller røget skinke. Vælg helst magert oksekød.
Bøf på mos med kantareller og blåbær
Saftig hakkebøf anrettet på en bund af kartoffelmos med en krans af rucola, toppet med kantareller og blåbær. Find opskriften HER
Bøf Royale
Saftig roastbeef som steges ved svag varme, serveres med lækkert tilbehør - på samme tid et sundt og kongeligt måltid.
Bønne- og kantarelsalat
En varm salat for afvekslingens skyld! Den tilberedes hurtigt, og kan smage forskelligt fra gang til gang, alt efter hvordan man krydrer. Det smager saftsuseme godt.
Båndnudler med cremet sauce
Citronmelisse er en krydderurt med en fin citrussmag, der gør at den passer til både fisk, kød, salater og fremfor alt til pasta. Ret nemt og lækkert
Carpaccio af portobello
Carpaccio er en italiensk ret af meget tynde skiver råt oksekød med olivenolie og citronsaft. Her bruger vi portobello-skiver med dressing
Champignon-carpaccio
Magert, elegant og lækkert - det bliver garanteret oplevelsen af denne friske champignonret. Server den som en stilfuld forret eller til en let frokost.
Champignoner på selleribund
En herligt frisk grøn ret, som er særdeles velegnet til en god frokost- eller forret. Groft snittede champignoner lagt på en bund af letkogte selleriskiver.
Champignon-omelet på toastbrød
En anderledes og smuk måde at servere en omelet på. Den rulles sammen og skæres ud næsten som en roulade og serveres på sprøde toastbrød. Bare let og lækkert
Champignonpostej
Her finder du opskriften på en let vegetarisk svampepostej, et glimrende alternativ til den klassiske leverpostej. Serveres lun med godt rugbrød.
Champignons à la Grecque
Denne spændende ret stammer fra middelhavslandene. Den er lige velegnet at servere som forret på en kold vinteraften som på en lun sommerdag.
Champignon-salat
Med champignoner og søde, saftige cherrytomater står smagen af sommer på bordet. Server som forret eller tilbehør. Hurtigt let og lækkert
Champignonstuvning
Opskrift på Champignon a la créme. Virkelig lækker forret til både hverdag og fest eller som tilbehør til fx en kyllingeret. Og virkelig enkelt at gå til!
Champignonsuppe à la Bellevue
Denne fornemme suppe serveredes af en meget dygtig kok på en restaurant ved navn Bellevue - deraf navnet. Det her er en virkelig lækker suppe
Chef's salad
"Køkkenchefens salat". Til hvidløgselskeren kan man presse 1-2 fed hvidløg i dressingen. Det smager saftsuseme godt. Prisvinder salat hitter netop nu!
Citronpasta
Pasta med citron serveres her med en herlig sauce af ricottaost krydret med basilikum og hvidløg. Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Citronpasta med svampe og fugl
En forfriskende pastavariant med sprød kylling og svampe, der er svitset gyldne i smør.
Cocktailpizzaer
Sprøde butterdejstern med champignoner, hvidløg og masser af persille. De er utroligt lækre så tilbered hellere en stor portion til dine gæster. Retten er nem og god
Coq au vin med champignon
En ret som denne bliver allerbedst, hvis du bruger en frisk unghane, som kan købes hos slagteren. Her er en virkelig lækker ret, der er god netop nu! Ret nemt
Cremet vildrisgratin
Sæt denne gratin øverst på listen ved næste sammenskudsgilde eller buffet. Hvis du tilsætter kylling, får du en herlig hovedret.
Crêpes til enhver festlig lejlighed
Godt at tilberede i forvejen og lægge i fryseren, så skal der kun gratineres, når der er fest. Det smager saftsuseme godt. Retter med ost hitter netop nu!
Dampet torsk med svampesauce
Torsk og svamp klæder hinanden. Ovnen klarer torsken på 10 minutter, mens løg og champignon svitses og krydres med lidt hvidvin
Diætistens carbonara
En klassisk italiensk ret er her rettet til, for at passe den ernæringsbevidste. Mere sund men stadig med sin klassiske gode smag
Eksotisk svampesuppe
Svampe er en dejlig efterårs-spise og kan også blive helt fantastiske i en eksotisk suppe. Denne svampesuppe får dig til at ønske, at skålen aldrig bliver tom
Elgskavs- pande med svampe
Elgskav og renskav er populære stykker kød, som er meget brugt i Sverige. Kig efter det i frysedisken næste gang du rejser over Sundet.
Empanadillas med svampe og rejer
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Enchilada
En krydret ret med spanske aner. Den bestod oprindeligt af enkle pandekager med majs. Men der er mange variationer af retten. Her serverer vi varme enchiladas
Enkel svampe gratin
Meget enkelt og i en håndevending, laves denne gratin af blandede svampe under et dække af en osteomelet. Svampe indeholder næsten ingen kalorier.
Farsbrød med nyre og champignon
Farsretter som gæstemad - Der er mange muligheder med hakket kød, der kan varieres ved tilsætning af forskellige grønsager, krydderurter eller krydderier
Farserede champignon II
En forret med det der lille ekstra pift. I den milde svampehat gemmer sig et lækkert og uimodståeligt fyld • Champignoner er kaloriefattige.
Farsfad med champignon
En praktisk og god ret, som du fx kan servere, når der er blevet pasta tilovers. Her er en lækker ret med pasta, det er altid godt! Retten er nem og lækker
Farspande med blandede svampe
Hakket kød er perfekt som ingrediens i denne panderet. Det er jo allerede hakket og klar til stegepanden. Det smager saftsuseme godt.
Favoritgratin med hamburgerryg
En god udnyttelse af aubergine og squash. Sammen med det salte kød og en champignonsauce, kommer grønsagerne helt til sin ret.
Favorit-terrin
Her er en herlig frokostret eller natmad. Terrinen kan holde sig op til en uge i køleskabet. Her er en virkelig lækker ret med kyllingelever, det er altid godt!
Fillopakker med shitakesvampe og asparges
Frossen fillodej kan købes i velassorterede supermarkeder og i butikker med fremmed mad. Her er en virkelig lækker ret med svampe og asparges, det er godt
Fisk på kinesisk vis
Wokretter er perfekt mad - de tilberedes i en håndevending og smager altid lige herligt. På grund af den korte tilberedningstid bevarer grønsagerne vitaminerne.
Fontinafyldte pandekager
Fontinaosten med sin lidt syrlige smag passer fint i fyld og salater af forskellig slags. I disse gratinerede pandekager bryder den mod skinke, løg og champignon
Fransk fredagsguf
En hurtig og enkel ret, som falder i smag hos alle. Du kan endda bruge konserves hvis tiden er knap!
1
2
3
4
5
6
1
2
3
4
5
6
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Diabetiker
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Veganer
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Bagværk
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Niels Lauritsen
Hej. Jeg har nogle Flensburger ølflasker med patentlukke. Vil henkoge rabarbersaft i dem. Skal de være lukket eller stå lidt åbne?
Henrik Hansen
Hej Angående henkogning i ovn. Hvorfor kan man ikke fortsætte med at koge over 120 grader i ovnen, som i trykkogeren og derved...
Tonny Reimann
Det De kunne gøre var at der var en opskrift på god sennep til fisk.
Laila Elisabeth Rank Østergaard
Kan jeg fryse en Agurkerand ?
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvem skal have varmetilskud?
Alle, fx gennem lavere trækprocent
Kun de få udvalgte som nu
Kun dem med gasfyr, hvis gassen lukkes
Sæt alle energiafgifter ned
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...