Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Brunch
1
2
Amerikanske æblepandekager
Prøv disse saftige pandekager, i stedet for den traditionelle kage til kaffen. Eller spis dem til en lækker søndagsbrunch.
Bagels – altid bedst på Kogebog.dk 💘
Bagels er specielle, idet dejen koges, inden den bages. Drys dem med sesamfrø, birkes eller havsalt og spis dem med flødeost og røget laks - eller blot med koldt smør.
Blomkål og broccoli terrine - Kogebog.dk er bedst 💘
Denne sunde terrine med alt det gode ved broccoli, porrer og blomkål suppleres med masser af smag fra gulerødder og æg. Prøv den!
Briocher - bedst på Kogebog.dk 💘
Briocher bages af en let gærdej med smør og æg. De er dejlige serveret med smør og marmelade som morgenbrød eller til teen, eller sammen med frugtkompot
Brunchpandekager - bedst på Kogebog.dk 💘
Pandekagerne kan tilberedes dagen i forvejen. Men æggehviden skal piskes og vendes ind i dejen lige inden de tilberedes. Prøv forskellige slags fyld
Butterdejssnitter med asparges og champignon i cremet sauce
En dejlig brunchret, fordi den både er sprød og blød. Fine smagsnuancer harmonerer i den cremede sauce - bedst på Kogebog.dk 💘
Chokolademuffins - bedst på Kogebog.dk 💘
Disse skønne chokolademuffins er meget velegnede til dybfrysning. I en lufttæt boks eller i poser kan de holde sig i op til 3 måneder i fryseren
Croissanter - bedst på Kogebog.dk 💘
Perfekte croissanter kræver tid. Men så er resultatet også værd at vente på. De gyldne smørbagte croissanter vil imponere alle, og de vil forsvinde lynhurtigt.
Crumpets - bedst på Kogebog.dk 💘
Traditionelt rister man crumpets på en gaffel over åben ild i pejsen. Her serveres de som morgenmad. De kan ristes under grillen eller på en brødrister
Dobbeltbagte ostesouffleer - bedst på Kogebog.dk 💘
Virkelig nemme souffleer. Bag dem første gang dagen før, og anden gang mens dine gæster ser beundrende til. Det kan ikke gå galt.
Egg Benedict
Egg Benedict er en uimodståelig fransk cafe-ret som serveres på en english muffin med hollandaise og pocheret æg - få opskrift her
Eggs Benedict - bedst på Kogebog.dk 💘
Denne amerikanske specialitet er et sandt lækkeri til morgenmad eller brunch. Ristede muffins med sprød bacon, pocherede æg og en cremet hollandaisesauce.
Eggs Florentine - bedst på Kogebog.dk 💘
En klassisk brunch-ret; dampet spinat, dækket med et pocheret æg og en cremet ostesauce. Brug altid helt friske æg til denne ret, det giver det bedste resultat.
Figensyltetøj - bedst på Kogebog.dk 💘
Figensyltetøjet er både sødt og krydret og smager spændende orientalsk. Spis det til den Orientalske risbudding eller til de forskellige pandekager
Frittata - bedst på Kogebog.dk 💘
Frittata er en italiensk omelet, men til forskel fra den klassiske franske omelet blandes alle ingredienserne sammen med æggene i en frittata.
Frittata fra ovnen
Denne italienske omelet med en blanding af lækre ingredienser passer fint både til frokost eller til en god søndagsbrunch.
Frugtsalat til tykmælk - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Frugtsalat kaldes også Abemad. Det er godt til tykmælk og er en nem og lækker dessert bestående af frisk frugtsalat med flødeskum og chokolade på toppen
Halve æg med topping
Kog nogle æg til frokostbordet og anret dem med forskellige toppings. Hvis du har lidt mere tid, kan du tage æggeblommerne ud af hviderne og mose dem med ...
Horn med bær og marcipan – for børnekokke
De fine horn passer fint som et sødt indslag i din søndagsbrunch. Du kan sagtens erstatte hindbærrene med andre slags bær
Hotte nyrer med ristet urtepolenta - bedst på Kogebog.dk 💘
De små polentaer er et moderne alternativ til de mere sædvanlige stykker ristet brød som tilbehør til de stærkt krydrede nyrer til morgenmad eller brunch
Indbagt brie med pære og mandler - bedst på Kogebog.dk 💘
En elegant servering til en brunch. Pakkerne kan serveres med grillede tomater, brøndkarse eller grøn salat. Den kan også serveres som frokostret eller forret
Kartoffelscones - bedst på Kogebog.dk 💘
Til en brunch eller en let frokostret er disse scones helt i top. Server dem med ristet bacon eller bare koldt smør og marmelade eller honning.
Kedgeree med ris og laks - bedst på Kogebog.dk 💘
Den traditionelle kedgeree blev lavet med røget kuller. I denne version anvendes laks og dild. Risene kan laves dagen i forvejen.
Kumquatsyltetøj - bedst på Kogebog.dk 💘
Prøv dette syltetøj i stedet for den traditionelle appelsinmarmelade. Kumquats er små bittersøde citrusfrugter fra Kina. De små frugters skal er spiselig.
Let kartoffelkage
Inviter til brunch en søndag morgen! Kalkunpastrami erstatter federe pålæg i dette lækre forslag. Kalkunpastrami er mere mager end almindelig pastrami
Luksuspandekager - bedst på Kogebog.dk 💘
Tynde pandekager rullet omkring et fyld af syltede kirsebær tilsat citronskal, kanel og kirsch. Disse lækre papirstynde pandekager er altid et populære.
Mediterransk frittata
Frittata er en italiensk (måske spansk) æggekage med tomat, løg, pasta og mozzarella ost på toppen og med dejlig tomatsauce - smager godt både kold og varm
Miniløgtærter - bedst på Kogebog.dk 💘
De små løgtærter er allerbedst rygende varme. Løgfyldet kan, hvis man synes, erstattes af et champignonfyld. Kniber det med tid, så brug færdigkøbt tærtedej.
Morgenmads-medaljoner - bedst på Kogebog.dk 💘
Disse hurtige og nemme, flade kødboller kan serveres blot med grillede tomater eller som del af det store, traditionelle engelsk morgenmåltid med æg og bacon.
Omelet i ovn med bagte tomater - prøv Kogebog.dk i dag 💘
Den bedste opskrift på omelet i ovn. Den er luftig og lækker med tomater, ost og sprødstegt bacon. Fantastisk til morgenmad, brunch eller hovedmåltid.
Omelet kvartet - Kogebog.dk er bedst 💘
En skøn omelet med grønne asparges er perfekt som en let frokostret eller på brunch-bordet. Denne opskrift er hurtig og enkel, så kom bare i gang.
Omelet på forårsgrønt - Kogebog.dk er bedst 💘
Opskrift på lækker omelet med grønne asparges, sukkerærter og persille - formet som en cigar. Super til morgenmad, brunch eller frokost.
Orientalsk risbudding - bedst på Kogebog.dk 💘
Kardemommefrøene tilfører denne cremede risbudding en karakteristisk smag af Østen. Prøv at servere den med Figensyltetøj eller Rabarberkompot med ingefær
Pandekager - bedst på Kogebog.dk 💘
Disse lækre papirstynde pandekager er altid et populære. Bag dem i forvejen og opbevar dem i køleskabet eller fryseren til senere brug.
Pandekager fra Schweiz
Prøv denne lette opskrift fra Schweiz på lækre pandekager stegt i palmin. De er perfekte til brunch eller til eftermiddagskaffen.
Pandekagerulle med laks
Disse lækre pandekager er fyldt med røget laks og flødeost. De er nemme og hurtige at lave, og kan både bruges til en let frokost, på brunchbordet, eller forret
Panna cotta med kaffegranita - bedst på Kogebog.dk 💘
En let anretning af en bagt creme med kaffegranita er en forfriskende start på dagen. Panna cotta betyder kogt fløde på italiensk, og det er en meget enkel ret
Pikante skinkeruller
Her kan skinkeruller laves med porrer, rejer, fars, pølse, asparges eller ost. Alt er superlækkert på brunchbordet eller på frokostbordet. Se de nemme opskrifter her:
Pølsehorn
Hjemmelavede og nemme pølsehorn med blød og luftig dej - altid sikker succes hos børn og barnlige sjæle. Pølsehorn er gode ude og hjemme - de skal nok vække begejstring
Rabarberkompot med ingefær - bedst på Kogebog.dk 💘
Rabarberkompotten har både skarphed og flot farve. Farven fremhæves med ribsgele og smagen får modspil af ingefærens skarphed og styrke.
Ristarteletter
En risbund omslutter fyldet med bacon, løg, gulerødder og purløg. Perfekt at servere til frokost eller til søndagsbrunchen. Ris indeholder næsten intet fedt
Røræg med røget laks - bedst på Kogebog.dk 💘
Røræg har utallige anvendelsesmuligheder. Server det med lidt ristet brød, som fyld i croissanter eller som her, med en skive røget laks.
Røræg og bacon – for børnekokke
Det er så nemt at lave røræg med bacon og retten er et hit til brunch eller morgenmad på sengen. Få opskriften på scrambled eggs med bacon her
Rösti med bacon - bedst på Kogebog.dk 💘
I denne lette opskrift tilberedes kogte faste kartofler sammen med bacon til en hurtig og lækker ret. Prøv opskriften på den nemme, sunde og lækre rösti
Skinkeruller med røræg på spinatbund
Skinkeruller med røræg er superlækre til brunch eller på det bedre frokostbord. Det smager godt og er nemt at lave. Se opskriften, her med spinat...
Små pandekager - bedst på Kogebog.dk 💘
De små, tykke pandekager kendes i England under navnet Skotske pandekager. De kan serveres varme med smør og forskellig frugt.
Spinatroulade med krabber - bedst på Kogebog.dk 💘
Denne ret er lige velegnet til brunch som til en let forret eller måske frokostret på en varm sommerdag. Elegant og lækkert.
Syltetøj - bedst på Kogebog.dk 💘
Syltetøj er ganske uundværligt på et morgenbord. Denne udgave er ekstra lækker. Server den sammen med ristet brød, croissanter, vafler eller i pandekager
Sød toast med bær – for børnekokke
Helt anderledes toast serveret som fx morgenmad - eller som et indslag på brunchbordet. Friske bær, fx jordbær, hindbær, brombær og blåbær.
Søndagsæg med Bloody Mary - Kogebog.dk er bedst 💘
Sauterede grønsager med æg og en Bloody Mary giver et skud fibre – det er godt for fordøjelsen. Det kan dæmpe en urolig mave, og smager himmelsk
1
2
1
2
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Palle
Det er den mest instruktive opskrift jeg har set. Fantastisk billedserie.
Ole Pedersen
Hvorfor er det ikke fryseegnet? Lav stor portion, hurtig ret fra fryseren, det er bare perfekt!
Eva Marie
Postejform , hvor stor er sådan en ? enten cm eller kbik ?
Lilian Christensen
Lækkert
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?
St. Bededag
1. maj
Grundlovsdag
Kristi Himmelfartsdag
Alle fire dage
Alle tre dage, men ikke Grundlovsdag
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...