Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Wok
1
2
3
4
5
6
7
8
9
And med broccoli og peberfrugt
De forskelligt farvede peberfrugter og broccoli gør denne ret både velsmagende og smuk at se på.
Andebryst med kiwi og lime
Møre andebryster i tynde skiver med en sød, men også pikant lime- og vinsauce, fuld af kiwistykker.
Andebryst med mango
Anvend friske mangoer i denne opskrift både for farvens og smagens skyld. Kan de ikke fås, anvendes en dåse - skyl frugten inden brug.
Andebryst med porre og kål
Andekød har en kraftig smag, som passer fint sammen med citrusskal som modstykke til den fyldige smag.
Aromatiske kokosris
Disse aromatiske, søde ris er lækre sammen med kød-, grønsags- eller fiskeretter som en del af en kinesisk menu.
Asiatisk fiskefilet
Fiskefileten får et eksotisk udseende, når den serveres med stegte eller wokkede grønsager og kinesiske krydderier.
Asiatisk karryfisk
Den "nye" måde at lave mad på, her inspireret af det asiatiske køkken, fører her frem til en både let og lækker ret med rødspætte.
Asiatisk rispande
Oprindeligt anvendtes de hvide thairis eller jasmin ris til denne ret, men også brune ris bliver meget lækre sammen med disse ingredienser. Det smager saftsuseme godt.
Auberginesatay
Aubergine og svampe grillsteges på spid og serveres med en sataysauce.
Bambusskud med agurk
Disse lynstegte bambusskud og agurker er et enkelt, men perfekt tilbehør til en spændende hovedret.
Bambusskud med spinat
I denne opskrift steges spinat med krydderier og braiseres derefter i en sojakrydret sauce med bambusskud til en lækker ret.
Bang bang-kylling
Det kogte kyllingekød mørnes ved at blive banket med en kagerulle, og denne populære sichuanret har fået sit navn efter dette.
Basilikumkylling
Ren fest for ganen, der er lavet på ingen tid. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Biksemad med spejlæg – også for børnekokke
Nem opskrift på hjemmelavet biksemad med spejlæg og rødbeder. En dansk klassiker, som kan laves af rester. Biksemad kan også være en sand luksusret
Blandede svampe med valnødder
Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet.
Blæksprutte med sort bønnesauce
Bliver blæksprutte, som i denne opskrift, stegt hurtigt, er den vidunderlig. Den bliver kun sej og gummiagtig, hvis den steges for længe.
Blæksprutte med østerssauce
Blæksprutte (calamari) smager pragtfuldt, og når den bliver rigtigt tilberedt, er den en hurtig og god ingrediens.
Blæksprutte- og tomatsalat
Intet er mere fængslende end havets fangarme. Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter – og alle med fotos
Blåmuslinger med salat
Blåmuslinger kræver omhyggelig forberedelse, men meget kort kogetid. De kan købes friske og uden for sæsonen i vakuumpakninger.
Braiserede grønsager
Dette farvestrålende udvalg af braiserede grønsager er et flot tilbehør til en hovedret. Denne ret er også en ideel, som selvstændig vegetarisk hovedret.
Braiserede grønsager med tofu
Denne ret, også kaldt 'Buddhas fryd', kræver egentlig 18 forskellige grønsager, som symboliserer de 18 Buddhaer, men 6-8 kan gøre det!
Braiseret kylling
En fremragende måde at tilberede en hel kylling på. Kogevæden, som serveres som sauce, smager dejligt.
Broccoli i sort bønnesauce
Broccoli passer godt sammen med sort bønnesauce i denne opskrift, og mandlerne giver ekstra sprødhed og smag.
Broccoli i østerssauce
Nogle kantonesiske restauranter anvender kun stilke af broccoli til denne ret for at få den sprøde konsistens.
Broccoli med ingefær
Ingefær og broccoli er en perfekt smagskombination og gør denne ret til et usædvanligt velsmagende tilbehør.
Broccoli med ingefær og appelsin
Tyndt skivede broccolibuketter let stegt og serveret i en dejlig sauce med ingefær og appelsin.
Brøndkarsesuppe med chili
Denne lækre suppe er en dejlig blanding af farver og aromaer. Den er meget stærk, så du kan eventuelt undlade chilikernerne.
Burgere med tandoorikylling
Velduftende krydderier fra det indiske køkken. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Bøf med parmesan
På bare en halv time laver du denne lækre bøf med urtewokkede løg og frisk parmesanost.
Bønner med sort bønnesauce
De forskellige grønsager i denne ret gør den lige så smuk som velsmagende - et fantastisk tilbehør.
Bønnespirer og grønsager
Denne ret serveres kold som en salat eller forret, og den er meget nem at tilberede. Det er en slags kold chop suey.
Cashewkylling
Gul bønnesauce kan købes i store supermarkeder. Prøv at anvende den grove frem for den mere glatte til denne opskrift.
Chili Rellenos
Autentisk opskrift lavet af ristede poblano peber dyppet i æggedej og stegt gyldenbrune! Denne traditionelle mexicanske ret er sjov at lave og bedre end nogen
Chilirejer
Store rejer marineres i en chiliblanding og lynsteges derefter med cashewnødder. Serveres med løse ris og braiserede grønsager.
Chop Suey
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Chop Suey med kylling
Chop Suey (blandede bidder) en amerikansk opfundet kinesisk-inspireret ret, der består af kylling, grønsager og ris. Skøn opskrift på lækker kylling - Prøv den her!
Chop Suey med kyllingebryst
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Chop Suey, vegetarisk
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Chow mein med kylling
En hurtig wokret med kylling og grønsager, blandet med kinesiske ægnudler og et stænk sesamolie.
Chow mein med oksekød
Chow mein må være den bedst kendte og mest populære nudelret på et kinesisk spisekort. Enhver form for kød kan anvendes.
Chow mein med skaldyr
Anvend hvad der er at få fra havet til denne lækre nudelret blåmuslinger eller krabber vil især være velegnede.
Chow mein med svinemørbrad
Dette er en grundopskrift - kødet og/eller grønsagerne kan varieres efter ønske og smag. 💘
Citronkylling.
Denne ret er en af de mest populære i det kinesiske køkken og meget enkel at tilberede. Serveres med sprøde, stegte grønsager.
Dampede kålruller
Disse små kålpakker er hurtige og nemme at tilberede og koge. De er ideelle som en hurtigt tilberedt forret.
Dejposer med svampe
Disse dampede, små dejposer kan spises enten som de er eller dyppet i en blanding af sojasauce, sherry og strimlet, frisk ingefær.
Den gode grønsagswok
Den alsidige kartoffel er basis i denne herlige wokret. Overrask familien med denne nemme og lækre ret! Kartofler er en værdifuld kilde til C-vitamin.
Dim sum med flæskekød
Disse små, dampede pakker bliver traditionelt serveret som en appetitvækker, og de kan tilberedes med det fyld, du bedst kan lide.
Dim sum med grønsager
Dim sum er små kinesiske dejpakker med fyld af enhver art. De dampes eller steges og serveres med en dipsauce.
Dybstegte forårsruller fra Singapore – de skal bare prøves
De bedste små sprøde forårsruller som smager helt og aldeles vidunderligt, som i Singapore og så er de nemme at lave - få opskriften her.
En anden slags burger
Det er ikke kun børn, som er glade for hamburgere. Her kommer en gammel favorit i en ny magrere og mere moderne udformning. Server gerne med en råkostsalat til
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1
2
3
4
5
6
7
...
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Anette Toft
Er der nogen som har prøvet opskriften på syltede vindruer? Er i gang med processen men synes den virker underlig. Hilsen Anette
Winnie
Hvad gør man hvis oksekødet ikke er blevet mørt. .?
Søren
Endnu bedre end at åbne og sætte i køleskab er at sætte i køleskab og så åbne. Det giver endnu bedre holdbarhed efter åbning.
Kogebog.dk
Til Karina Rav og evt andre Vi har nu gjort indsigelser mod Googles valg af klam annonce om ørevoks. Den burde ikke komme mere, vi...
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?
Ja, energiselskaberne afregner ikke
Ja, jeg er enig, desværre
Nej, det kan man ikke sige
Nej, det er en klam fidus for forbrugerne
? - Jeg har mistet overblikket
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...