Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Sushi
1
Avocadosalsa
Verdens bedste og nemmeste raw-snack! Brug avocado, det er bedst ✅ Den cremede salsa er særligt velegnet som tilbehør til stegt fisk eller kylling. Få opskriften
Ceviche tomat, lime, agurk og krydderurter
En meget delikat forret eller let aftensmad med brød til. Er du ikke til rå fisk, kan du bruge røget hellefisk i stedet. Ceviche er noget af det letteste
Hurtig sushi
Sushi er det perfekte eksempel på det japanske køkken. Den japanske mad er let og har en frisk karakter. Spis og nyd! Her er opskriften
Sushi - 3 slags
Tallerken med tre slags sushi: fra venstre makiruller med laks og agurk, inside-out-ruller med flyvefiskerogn og makiruller med avocado og rejer.
Sushi med rejer og østershatte
En populær ret som serveres på japanske restauranter over hele verden. Let at lave selv. Sushi er retter af udskåret rå fisk eller skaldyr og marinerede ris.
Wasabi - info
Wasabi er en meget stærk grøn pasta af stammen fra wasabi -planten, der er i kålfamilien og kaldes ofte for japansk peberrod.
1
1
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Palle
Det er den mest instruktive opskrift jeg har set. Fantastisk billedserie.
Ole Pedersen
Hvorfor er det ikke fryseegnet? Lav stor portion, hurtig ret fra fryseren, det er bare perfekt!
Eva Marie
Postejform , hvor stor er sådan en ? enten cm eller kbik ?
Lilian Christensen
Lækkert
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?
St. Bededag
1. maj
Grundlovsdag
Kristi Himmelfartsdag
Alle fire dage
Alle tre dage, men ikke Grundlovsdag
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...