Logo

Grillstegt schnitzel med sur-søde tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillstegt schnitzel med sur-søde tomater

 

De sur-søde tomater er lækkert tilbehør til både kød, fugl og fisk. Tomaterne kan sagtens holde sig i køleskabet i et par dage.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min.

 

# Ingredienser til Grillstegt schnitzel med sur/søde tomater:

Sur-søde tomater:

4-6 tomater (gerne forskellige slags)

2 spsk olie

1 tsk hel koriander

1 tsk hel spidskommen

1 tsk chiliflager eller 1 frisk chili

1 dl vand

1 spsk sukker

1 spsk citronsaft salt

lidt frisk koriander eller bredbladet persille

 

Schnitzler:

2 store schnitzler fx kalveschnitzler

½ spsk olie

salt og peber eller grillkrydderi

 

Tilbehør:

kogte kartofler eller grillstegt brød

*

 

Sådan laver du Grillstegt kalveschnitzel med sur/søde tomater:

Vask tomaterne, og skær dem i kvarter.

Varm en pande med olie, og rist de hele krydderier, til de springer.

Tilsæt tomaterne, og vend rundt.

Tilsæt chiliflager (eller finthakket chili), vand, sukker og citronsaft, og giv det et opkog.

Smag til med salt, og hæld tomaterne over på et fad.

Drys med friske korianderblade eller bredbladet persille.


Krydr schnitzler med salt og peber (eller grillkrydderi), og pensl dem med olie.

Steg dem på en varm grill eller en grill pande i 2-3 min. på hver side (efter tykkelse).

Server kødet med sur/søde tomater og friskkogte kartofler eller grillstegt brød.

---

 

Her finder du flere opskrifter på dejlige grillretter. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.

Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvehaler i citron og soufflé-kageKalvehaler i citronsauce med spinat og pasta. Kalvehaler skal stege langsomt i flere timer...
• Kalv i karrykål og KathrineblommekageServer en vintermenu med saft, kraft og god smag. Kalvekødet er kogt mørt med kål og...
• Kalvekød med asparges og bagte rabarber med marengsPrøv at servere grydestegt kalvekød med friske grønne asparges og en cremet sauce legeret...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os