Logo

Kalveschnitzel med kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalveschnitzel med kapers

 

Vi har brugt kalvekød, men schnitzler af svinekød, kylling eller kalkun kan tilberedes på samme måde.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 12 min.

 

# Ingredienser til Kalveschnitzel med kapers:

2 kalveschnitzler

2-3 spsk hvedemel

25 g smør

1 dl tør hvidvin (eller bouillon)

evt. 1 dl fløde eller cremefine

1 spsk kapers

1 bundt dild (fintsnittet)

salt og peber

Tilbehør:

kartofler og grønsager

*

 

Sådan laver du Kalveschnitzel med kapers:

Krydr schnitzlerne med salt og peber og vend dem i mel.

Brun dem på en varm pande med smør og steg dem i ca. 6 min. i alt.

 

Tag dem af panden og tilsæt vin.

Kog det igennem og tilsæt (fløde), kapers, fintsnittet dild, salt og peber.

Kog det igennem og hæld det over schnitzlerne.

Server med kartofler og grønsager.

 

Kalveschnitzel med kapers


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 7.782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her