Logo

Okseburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Okseburger

 

Jubii, så er det weekend lad os fejre det med en god, hjemmelavet burger! Nøj det' er for børn

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 6 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.  

 

# Ingredienser til Okseburger:

500 g hakket oksekød 5-8%

salt og peber

1 spsk olie

 

Dressing:

4 spsk mayonnaise

4 spsk kvark eller cremefraiche

2-3 tsk sød sennep

1-2 tsk vineddike eller citronsaft

1 tsk paprika

1 knsp knust hvidløg

salt og peber

 

Husk også:

4 burgerboller

8 salatblade

1 agurk (skiver)

2-4 tomater (skiver)

2 spsk balsamico (vineddike)

*

 

Sådan laver du Okseburger:

Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til fire flade bøffer.

Rør mayonnaise og kvark eller cremefraiche sammen og smag til med de øvrige ingredienser.

Steg bøfferne på en slip let-pande med olie 2-3 min. på hver side.

Anret dem i lune boller med dressing, salat og tynde skiver agurk og tomat dryppet med balsamico.

 

Server med Ovnfritter og dip

 

Se mere lækkert tilbehør her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 9.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her