
 
En dejlig
sensommerpasta med friske svampe. Nyd den med en frisk salat af rucola vendt
med en olie/eddikedressing. 
4 personer. Arbejdstid:
40 min. Kogetid: ca. 15 min. 
 
# Ingredienser til Pasta
med svampesauce:
500 g tortellini
(med oste- eller spinatfyld) 
50 g smør 
500 g svampe (gerne
en blanding af markchampignon, østershat, kantarel) 
¼ liter fløde 9% eller
piskefløde efter eget valg 
1-2 spsk citronsaft 
salt og peber 
persille eller
basilikum 
*
 
Sådan laver du Pasta
med svampesauce:
Smelt smørret i en
gryde og svits svampene heri. 
Tilsæt fløden og lad
det koge sammen nogle min. 
Smag til med
citronsaft, salt og peber. 
Kog pastaen i
letsaltet vand efter anvisning på pakken. 
Hæld den godt
afdryppede pasta i svampe-flødesaucen sammen med hakket persille eller nippet
basilikum. 
Krydr med salt og
peber og server straks. 
 
TIPS: Hvis du bruger
mager fløde, kan du jævne saucen med 1-2 tsk majsstivelse udrørt i lidt koldt
vand.

 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD