
Kalvelever
er nemt at tilberede, og smager skønt, når det er stegt rosa. Med durummel
bliver stykkerne dejligt sprøde udenpå. 2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 20
min. 
 
#
Ingredienser til stegt kalvelever med løg og krydderurtemarinade:
400
g kalvelever 
50
g durummel 
2
store løg 
2 +
2 spsk olie 
2 spsk
sherry- eller rødvinseddike 
1
håndfuld friske krydderurter fx timian, oregano og! eller persille 
salt
og peber 
 
Tilbehør:
kartofler og grønsager 
*
 
Sådan
laver du stegt kalvelever med løg og krydderurtemarinade:
Træk
den seje hinde af leveren, og skær leveren i tynde skiver. 
Pil
løgene, og skær dem i tynde skiver. 
Steg
løgene bløde og gyldne på en pande med olie i ca. 10 min. 
Rør
vineddike sammen med olie, hakkede krydderurter, salt og peber. 
Vend
leverskiverne i durummel blandet med lidt salt og peber. 
Tag
løgene af panden, og steg leverskiverne i 3-4 min. på hver side. 
Hæld
løgene tilbage på panden, og tilsæt marinaden. 
Vend
rundt, og server straks med kogte eller stegte kartofler og grønsager. 
 
Se mere lækkert tilbehør her
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD