Logo

Bønne- og ærtesalat med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønne- og ærtesalat med æg

 

Friske ærter og bønner er gode i salater især sammen med æg. Dressingen er rørt med dijonsennep og valnøddeolie. Du kan også bruge en anden nøddeolie eller en god olie.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid. 3 min.

 

# Ingredienser til bønne- og ærtesalat med æg:

150 g grønne bønner

150 g sukkerærter

1 hoved hjertesalat

2 hårdkogte æg

35 g valnøddekerner

 

Dressing:

1 tsk dijonsennep

1 spsk vineddike

1 spsk valnøddeolie

salt og peber

*

 

Sådan laver du bønne- og ærtesalat med æg:

Nip bønner og ærter, og snit dem evt. i lidt mindre stykker.

Blancher dem i kogende letsaltet vand; bønnerne i 3 min. og ærterne i 1 min.

Læg dem straks i iskoldt vand, og lad dem derefter dryppe godt af.

Pisk dressingen sammen, og vend bønner og ærter i.

Skyl og slyng salatbladene, og fordel dem i to skåle.

Læg bønner og ærter med dressing over salaten, og top op med æggebåde og valnøddekerner.

 

Bønne- og ærtesalat med æg

 

Se flere dressinger og skønne salater her 

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her