Et drømmepar på tallerkenen:
Svampe og kartofler. Og det hele er oveni købet dejlig nemt at lave. Du
får succes med denne opskrift - Det bliver så godt
Til 2 portioner 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 1 time.
# Ingredienser
4 store kartofler (a
175 g)
olie
bagepapir
1 stilk rosmarin
1 stilk timian
1 lille løg, skrællet
og hakket
50 g bacon, skåret i
små terninger.
250 g kantareller
1 dl cremefraiche
18% eller 38%
1 spsk snittet
purløg
salt og peber
* Tilberedning
1. Stik nogle gange i 4 store kartofler og gnid
dem med lidt olie.
To af kartoflerne
pakkes ind i bagepapir med hver 1 stilk rosmarin, de andre to med hver 1 stilk
timian, og papiret snos sammen som om et bolsje.
Kartoflerne bages i
den forvarmede ovn ved 200 °C (varmluft 180 °C) i 45 min.
2. 1 lille løg skrælles og hakkes.
50 g bacon skæres i
små terninger.
250 g kantareller gøres i stand.
1 dl cremefraiche
blandes med 1 spsk snittet purløg og smages til med salt og peber.
3. Lige før kartoflerne er færdige, steges løg
og bacon sprødt på en pande.
Det tages af panden,
den tørres af, og kantarellerne steges på alle sider i 1 spsk olie ved stærk
varme.
Løg-baconblandingen
kommes tilbage på panden, og der drysses med salt og peber.
4. Kartoflerne tages ud af ovnen og skæres op.
Kantarellerne kommes
i, og kartoflerne serveres med cremefraichen.
Energi pr. portion:
13 g protein, 30 g fedt, 44 g kulhydrater = 506 kcal (2122 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.