Den flotte farvemættede og brogede salat kan bruges som
tilbehør til alle sommerens grillretter, som et farverigt indslag på en buffet eller
på en trist hverdag.
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
½ lille escarole salat (endivie og frisée)
½ lille radicchiosalat
½ lille julesalat
3 radiser
½ rød peberfrugt
25 g champignon
1 wienerpølse
50 g roastbeef
Til marinaden:
2 spsk appelsinsaft
2 spsk hvidvin
1 tsk hvidvinseddike
2 spsk olie
salt og friskkværnet peber
1-2 dråber engelsk sauce
sukker
frisk citronmelisse
frisk mynte
* Tilberedning
Gør escarole-, radicchio- og julesalaten i stand, lad dem
dryppe helt af og
skær dem i mindre stykker.
Skær radiserne i skiver og peberfrugten i fine, tynde
strimler.
Gør champignonerne i stand og lad dem dryppe helt af.
Skær dem i pæne skiver.
Skær wienerpølserne i skiver og roastbeefen i strimler.
Kom alle ingredienserne i en skål og bland forsigtigt.
Pisk appelsinsaft, hvidvin, vineddike og olie sammen til
marinaden og
krydr med salt, peber, engelsk sauce og sukker.
Hak blade af citronmelisse og mynte fint og kom dem i
marinaden.
Hæld marinaden over salaten og server straks.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.