Bulgursalat er en fantastisk lækker Tabouleh med
krydderurter og virkelig god smag - perfekt fra det mellemøstlige køkken - få
opskrift her. Lav blot
rigeligt: Rester er gode til madpakken næste dag.
Arbejdstid:
20 min. Koge/trækketid: 18 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
#
Ingredienser til :
250
g gulerødder
2-3
porrer
30
g rosiner
3
dl vand
100
g fuldkornsbulgur (1½ dl)
1
spsk citronsaft
1
tsk (ahorn)sirup
50
g fetaost eller salattern
salt
og peber
*
Sådan
laver du Bulgursalat med grønsager og feta:
Skræl
gulerødderne og rens porrerne.
Skær
dem i små stykker og læg dem i en gryde med rosiner og vand.
Giv
det et opkog, tilsæt ½ tsk salt og lad det simre under låg ca. 5 min.
Rør
bulguren i grønsagerne og giv det et opkog.
Tag
gryden af varmen og lad det trække under låg ca. 10 min.
Hæld
det på en sigte og lad evt. overskydende væske dryppe af.
Hæld
det over i en skål og smag til med citronsaft, (ahorn)sirup, salt og peber.
Anret
salaten i en skål og drys fetaost over.
Se flere dressinger og skønne salater
her
Kilde: Hjemmets bedste MAD